Розглянуто Обман адміністрації, образи, нец. лексика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
  1. Нікнейм гравця:Діма Мальтаро ( Міша вибачай, трохи переплутав нікнейм)
  2. Особистий нікнейм: Макс Калина
  3. Суть скарги:Даний гравець спровокував, щоби я відкрив по йому вогонь, а саме під час набору, він навмисно цілився зі снайпи, що зумовило вистріли по ньому( якщо розглядати зі сторони рп, то тут є декілька нюансів, а саме пг, коли він біг на мене, друге, коли він дістав зброю та навів на мене у прицілі, вже говорило про намір нанести мені шкоди, тим паче буквально 20 хвилин назад мене задеемили зі снайпи)), після того як його затулили, він розпочав вживати нецензурну лексику та ображати мене в ноці. Фактично спровокувавши, він залив на форум скаргу на мене, про нібито дм зз, при цьому подавши не повну ситуацію та вирізав звук, з чого можна зробити висновок - обман адміністрації та ``7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.``
    Також при складанні скарги, а саме на платформі ютуб він залишив в заголовку образу.
  4. Докази (скріншот/відео):моє відео, доказ, шо був дм на наборі, заголовок в ютубі
  5. Дата порушення:01.02.2024

Владислав Маркович

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
886
Реакції
245
Бали
148
Вітаю!

Гравець Діма Мальтаро отримає покарання за порушення:
Видалення доказів зі скарги - /pban 3

Так як докази недоступні, встановити обман адміністрації неможливо

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі