Олександр Дундуцький
Козак
- Реєстрування
- 22 Тра 2025
- Дописи
- 3
- Реакції
- 6
- Бали
- 6
Форма подачі скарги:
- Нікнейм гравця: Богдан Косяк 105260
- Особистий нікнейм: Олександр Дундуцький 116359
- Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація.
Даний гравець, Богдан Косяк, подав скаргу, де я вчинив ДМ по відношенню до нього. Але є декілька подробиць, про які я б хотів повідомити. По-перше, ситуація склалась спірна, він провокував, наносячи урон під час того, як я збирав бутилки. Надати докази нажаль я не можу, так як отката немає. Хочу зауважити, що свій термін я вже відбув, щодо цього не маю нічого проти. Але що найголовніше, чому скарга саме про обман - гравець вказав, що знаходиться в клані, приписав ТК, якого вже по факту там не було, цим навмисно ввів в оману адміністрацію. Через конфліктну ситуацію, яку він сам і створив в клані, він був кікнутий та занесений в ЧС. Докази за посиланням. Ви чудово знаєте, що треба перезайти в гру, щоб підпис клану пропав, він цим навмисне скористувався, щоб виставити мене і клан в гіршому світлі. На відео, яке він надав як доказ, чітко видно час, коли все відбувалось, а на скріншоті з ЧС так само чудово видно час занесення.
Подавши цю скаргу він навмисно вказав неправдиву інформацію, чим перш за все ввів в оману адміністрацію, що розглядала скаргу. Я вважаю, що це неприпустимо, та прошу видати йому зустрічне покарання за вчинені дії.
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Ситуація справді не з приємних, він з великою образою на клан підставив мене, обрізавши фрапс, приписав собі невірні дані. Я дуже прошу покарати цього гравця, та застерегти лідерів/модерів інших кланів про таких "чудових" гравців на нашому сервері. Також додаю, що по моїм даним він вже не в клані, тому подаю скаргу сюди. - Докази (скріншот/відео): Посилання на скаргу , час занесення в ЧС.
- Дата порушення: 22.05.2025
Останнє редагування: