Розглянуто Обман зі сторони розробників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
237
Реакції
463
Бали
68
Обман при купівлі бізнесу/Для Коваленка
Нікнейм адміністратора:тестери/розробники
Особистий нікнейм:Віллі Клауд
Суть скарги:Вітаю шановні,хочу розповісти ситуація з найбільш прибутковим бізнесом,як говорили ви в промо ролику та вся адміністрації говорила про це.На початку оновлення був аукціон на панелі "м.Вишневе" та також була агітація найбільш прибуткового бізнесу. Я в той день став власником бізнесу за 210 500 000 мільйонів,це дуже великі кошти для гравця,але і ставки були великі завдяки вашому агітаційну ролику та піару бізнесу.Прошлой багато часу з купівлі бізнесу і я з нього отримую 200 тисяч в день,а стартова ціна бізнесу 18 мільйонів!!!Як це може взагалі бути,зараз на сервері такі гроші приносить магазин продуктів який можна купити у гравця за 20 мільйон,а тут інша ситуація бізнес є дуже масштабним та дорогим навіть за держ ціною,також я потрапив на цей обман від вашого телеграму та ютуб каналу

Сподіваюсь на ваше розуміння, та виправлення ситуації з прибутком бізнесу!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Фінка Тиць момент покупки Тиць докази (з вашого тг) Тиць
Дата походження: 22.09.2024

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, ваш бізнес буде покращений, на разі ми додали EXP для гравців які будуть працювати, в подальших оновленнях, у випадку додавання крафтів, та додаванні івентів, ми будемо використовувати предмети, які будуть знаходитись лише у ваших біхнесах, на разі постає питання за додатковий прибуток та функціонал під ваш бізнес. Як тільки оновлення стосовно цього буде, ми повідомимо про це в майстерні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі