Зачинено Обман на гроші

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
22
Бали
11
1.Центральна Україна
2.Віталій Дарк
3.Станіслав Тагирович
4.Я позичив 2 700 000 ігрової валюти 12,09,2022р. Станіславу Тагировичу, по переписці видно, що він обіцяв мені повернути 3 000 000 через 7-10 днів! Але він після отримання грошей вийшов з клану і заблокував мене в ДС. Кошти на сьогодняшній день 23,09,2022р не повернуті! ШАХРАЙ!!!
Переглянути вкладення
Переглянути вкладення

Naparnik

Новий гравець
Реєстрування
23 Вер 2022
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Доброго Дня по перше я давно не іграв і я незнаю що тут робить мій нік , і кого ви хочете підставити в дс можна ввести любий нік і немає скрінів в ігрі і гроші мені ніякі не приходили якщо ви збираєтесь мене за банити через то шо я пішов з клану бо ви мене заставляли кидати гроші туди і збирати шишку я не буду це робити як *********************************** і подумати логічно я тебе майже незнаю шоб ти мені позичав таку суму ! Добре хотя шо мені друг сказав шо мій нік там робить шось я такий шо зайшов і дійсно є добре шо хоть побачив бо мене би забанили через таких Скамерів... Ну ви пацани схему придумали!

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
Доброго Дня по перше я давно не іграв і я незнаю що тут робить мій нік , і кого ви хочете підставити в дс можна ввести любий нік і немає скрінів в ігрі і гроші мені ніякі не приходили якщо ви збираєтесь мене за банити через то шо я пішов з клану бо ви мене заставляли кидати гроші туди і збирати шишку я не буду це робити як *********************************** і подумати логічно я тебе майже незнаю шоб ти мені позичав таку суму ! Добре хотя шо мені друг сказав шо мій нік там робить шось я такий шо зайшов і дійсно є добре шо хоть побачив бо мене би забанили через таких Скамерів... Ну ви пацани схему придумали!
Ну так они по логам чекнут, если ты взял, то верни пока не забанили, если не брал то он бан получил за обман адм

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

За договіри в соц. мережах несете відповідальність тільки ви.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі