Розглянуто Обман на гроші

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Leonid7789

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2026
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
1.Лео Автік
2.Олег Вербицьккий
3.14.01.2026
4.Я домовився з гравцем на на продаж бумбоксу зимовий рок за 100кк що я йому кидаю предмет він мені кидає гроші на карту після обміну гравець зник вийшов з гри мабуть гроші не скинув в діскорді не відповідає допоможіть повернути річ в мене є докази відео на телефоні або звʼяжіться зі мною!!!!відео Відео 2

Останнє редагування:

Алекс Коваленко

TESTING TEAM | UG
Tester
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
251
Реакції
73
Бали
73
Вітаю!
Ознайомившись з доказами
Виношу вердикт

Гравець #241034 отримає покарання згідно правил Ukraine GTA 11.8, 11.3

Гравець отримає покарання Блокування облікового запису на 6000 днів + Видалення облікового запису.
Покарання буде видано також спираючись на цю скаргу тиць

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
11.3. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). Якщо у гравця є 2 пристрої і між ними відбулась взаємодія також підпадає під дане правило (є виключення). | Бан 14 днів на два облікових записи + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Бан 31 день

Розглянуто!

З повагою Адміністрація 01 серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі