Розглянуто Обман на клан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юля Барига

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Андрій Острозький
2. Особистий нікнейм: Юля Барига
3. Клан порушника:NEON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: зараз я неперебуваю в клані, через то що обманули та кікнули з клану
5. Суть скарги: я передав лідерку людині та сказав що він передішлить гроші другу (та як це мав бути подарунком) мій друг- Тревіс Катаро[id2800] та мій друг писав в віп чат він казав ща кину ну ніяк не кинув, також мій друг фрапсив що він писав в віп чат ал Андрій йому ніяк нескідував.
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення:02.09.2023

Юля Барига

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Андрій Острозький
2. Особистий нікнейм: Юля Барига
3. Клан порушника:NEON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: зараз я неперебуваю в клані, через то що обманули та кікнули з клану
5. Суть скарги: я передав лідерку людині та сказав що він передішлить гроші другу (та як це мав бути подарунком) мій друг- Тревіс Катаро[id2800] та мій друг писав в віп чат він казав ща кину ну ніяк не кинув, також мій друг фрапсив що він писав в віп чат ал Андрій йому ніяк нескідував.
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення:02.09.2023

хотів би доповнити, людина зара не в мережі, якщо він зайде в мережу поговоріть з ним чи він буде скідувати гроші на айді 2800, якщо ні тоді вже давайте йому покарання

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Гравця буде заблоковано назавжди, йому буде запропоновано повернути кошти або клан в обмін на зменшення терміну блокування.
Також у вас було знайдено мультиаккаунт, його було видалено.

Зв'яжіться зі мною в діскорді - mikolajovich1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі