Зачинено Обман на транспорт в ТК при її продажу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
297
Реакції
169
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Михайло Набанов
2. Нікнейм порушника: Віталій Меджик
3. Суть скарги: Домовлявся з даним гравцем про купівлю транспортної компанії у Діскорді, нажаль гравець в переписці видалив скріни які я просив по компанії, але в мене вони збереглися, після як я домовився і ми зійшлися на ціні я попросив Віталія Францова купити ТК, після того, як її придбали Віталій мені пише що дві фури
Freightliner Century (американки) не виявилися, хоть на скрінах, які скидував гравець вони були, на скрінах видно що вони свіжі, тобто зроблені в тей час, коли вели переговори про її покупку, також після продажу ТК моєму другу я та він були заблоковані для відправки повідомлень, також акаунт зник з офіційного серверу діскорду 06 серверу а разом з акаунтом і всі повідомлення про продаж ТК.

Виходячи з вартості однієї Freightliner Century загальна сума збидків складає 90 мійльйонів.

Також прошу взяти до уваги твінк акаунти, якщо такові у гравця є.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): посиланнями в суті скарги посиланнями, додатково додаю посилання зі всіма доказами одразу
5. Дата порушення: 25.05.26

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
297
Реакції
169
Бали
103
Договір як відеодоказ не було відзнято так як ніхто і не міг подумати що на таке хтось буде скамити, якщо звернути увагу на скріни та логи, то все буде видно, так як станом на 12:23 25.05, коли скріни були зроблені, фури були, на момент покупки станом на 17:08 25.05 фур вже не було

Данило Яворівський

Адміністратор|06 Подільский Край🥷
Адміністратор
Реєстрування
16 Тра 2025
Дописи
261
Реакції
89
Бали
73
Вітаю, шановний гравець!

Оскільки RP-договір складається виключно у грі з подальшим обміном чи продажем, розгляд скарг із таким видом договорів або доказів не передбачений правилами UKRAINE GTA.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі