Розглянуто Обман на трейд \\ 238861

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
21
Реакції
7
Бали
8
. Ваш нікнейм: Вася Хріменко
2. Нікнейм порушника: Вованчик Бешка (238861)
3. Суть скарги: Ми домовилися що за 9 подарунків він мені дає ламборджині, і також гроші щоб її придмати по мінімалці і які потім йому вернуться через покупку, але коли ми їхали на б\у і я вже передав 9 подарунків в нього типу вимкнули світло і також він заблокував мене в діскорд. таймкоди - до 3:55 я пишу вимоги , а о 3:55 він соглашаєть на них говорячи без фрапса ( але я маю право вести його) далі обмін проводиться о 5:34 , а там де він ліває це 14:55 говорячи що типу світло вимкнули і ліває
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
1766516705036.png
також відео на 15 хвилин і таймкоди зверху
5. Дата порушення: 23.12.25

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,710
Реакції
559
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 238861 Отримає покарання: /pban 14
11.8.
"RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
Примітка 2: якщо гравець зголосився повернути майно на яке було здійснено обман до видачі покарання - термін може бути скорочено на розсуд головного адміністратора.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі