Розглянуто Обман на 500к+

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Кроуфорд

Новий гравець
Реєстрування
11 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Тревіс Кроуфорд
2. Нікнейм порушника: Врен Вапп
3. Суть скарги: Суть в тому, що я досмовився з людиною за івент валюту подарунки, я мав скинути 500к на карту і 100 передати так ( 50к і потім знову 50)
Я прописав рп договір після чого скинув на карту, і людина почала ставити 1 подарунок але не івент! І після чог оскасвала обмін почала тікати, далі я сказав вернути гроші якщо він немає їх , людина каже окей і вмйшла з гри, прошу розглянути та уважно подивитись фрапс він на 2+ хв ( Основні тайм коди - від 10 секунди до 50 потім від 1 хв 05 сек до кінця)
4. Доказ порушення (скриншот/відео):клік
5. Дата порушення:21.12.2025

Віслоушкін

Отаман
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
50
Реакції
28
Бали
23
Вік
23
Адреса
Coração de lago, 24205 Township Hwy 132, Columbia
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 20 хвилин
Пупупупууу

Тревіс Кроуфорд

Новий гравець
Реєстрування
11 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 20 хвилин
Пупупупууу

Пупупупууу
Окей

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
994
Реакції
424
Бали
123
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець: Врен Вапп #110426 отримує покарання у вигляді: ( 14 дні бану ):

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі)

Ви автор скарги отримує покарання у вигляді: Тревіс Кроуфорд #130779 отримує покарання у вигляді: ( 30 хвилин муту )

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Кошти вам буде повернуто 21.12.2025 після 20:00

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі