𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 29 Бер 2025
- Дописи
- 127
- Реакції
- 357
- Бали
- 68
1. Ваш нікнейм: Мірай Соната
2. Нікнейм порушника: Денис Моррісон (72212)
3. Назва клану порушника: Oxford
4. Суть скарги:
Вищезгадана людина подав на мене скаргу. І з одного боку дійсно виглядає як DM. Але Денис, маючи повний відкат всієї ситуації обрізав в декількох місцях, та розділив ситуацію на 2 окремих відео з метою приховування порушень від себе (численні провокації + неповажливе ставлення) та від свої друзів (образи, лайка, викрадення, погрози, МГ тощо).
Нижче подаю докази обману як в самій скарзі так і монтажу у відео (обрізка та вилучення вигідних фрагментів)
Подає спочатку цю скаргу. Тут він пише наступне:
На тайм-коді 02:52 - Кирилл посилає нас всіх, до цього його взагалі ніхто не помічав.
Тайм-код: 09:14 - знову втручується в розмову
На тайм-коді: 10:34 - знову.
На тайм-коді 10:49 - взагалі сам проводить викрадення
Але Денис обманює адміністрацію і просить Кірілу покарання не видавати. Також на відкаті в нього чомусь не було моменту викрадення і слів Насті, яка просила її пограбувати. Тобто він вирішив це прибрати, аби вони не отримали покарання. І в цьому полягає обман №2.
Він сам визнає, що ситуація не повна і пише стосовно Кирилла таке:
Далі пише таке:
Але цікаво, що гравець подає далі таку скаргу, а слідом і таку
В цих скаргах багато брехні. Починає писати таке:
Коли адміністратор не видав покарання в скарзі просить наступне:
09:40 - ще раз визвав репорт. 10:40 - Роман каже, що спровокували ми, хоча видно хто і до кого підійшов.
Таким чином він подав останні 33 секунди ситуації - де я його розстріляла, але не подав численні провокації та образи від його друзів перед цим. Хоча відкат мав і подав його пізніше в скаргах на адміністрацію. Обидва відката є вирізками з повної картини та автор навмисно приховав порушення своїх друзів. Виставивши мене винуватою стороною. Прошу перевірити на такі пункти правил.
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Приклад: гравець каже адміністратору “Я скачав чіти” тощо. | Покарання може бути видано за сказані слова, в даному випадку Бан 6000 днів
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
5. Доказ порушення (скриншот/відео): повне відео (За необхідності всю ситуацію та наявні докази додатково в ДС)
6. Дата порушення: 28.07.2026
2. Нікнейм порушника: Денис Моррісон (72212)
3. Назва клану порушника: Oxford
4. Суть скарги:
Вищезгадана людина подав на мене скаргу. І з одного боку дійсно виглядає як DM. Але Денис, маючи повний відкат всієї ситуації обрізав в декількох місцях, та розділив ситуацію на 2 окремих відео з метою приховування порушень від себе (численні провокації + неповажливе ставлення) та від свої друзів (образи, лайка, викрадення, погрози, МГ тощо).
Нижче подаю докази обману як в самій скарзі так і монтажу у відео (обрізка та вилучення вигідних фрагментів)
Подає спочатку цю скаргу. Тут він пише наступне:
В мене на доказах на моментах тайм-кодів: 02:00 - Гравець Кирилл Паляниця (68954) сам встрягає в ситуацію і посилає матом всіх, до нього ніхто не звертався. (Обман №1)"повідомлення в чаті від кіріла, було написане через провокацію від людей "
На тайм-коді 02:52 - Кирилл посилає нас всіх, до цього його взагалі ніхто не помічав.
Тайм-код: 09:14 - знову втручується в розмову
На тайм-коді: 10:34 - знову.
На тайм-коді 10:49 - взагалі сам проводить викрадення
Але Денис обманює адміністрацію і просить Кірілу покарання не видавати. Також на відкаті в нього чомусь не було моменту викрадення і слів Насті, яка просила її пограбувати. Тобто він вирішив це прибрати, аби вони не отримали покарання. І в цьому полягає обман №2.
Він сам визнає, що ситуація не повна і пише стосовно Кирилла таке:
Тобто він цілеспрямовано хотів його прикрити.прохання не видавати покарання за не повну ситуацію )
Далі пише таке:
Але побіг до заправки, вибіг в іншому напрямку (в бік куди стріляли) і крутився перед кулями. Тобто це чітке ПГ.хотів сховатись за дерево
Але цікаво, що гравець подає далі таку скаргу, а слідом і таку
В цих скаргах багато брехні. Починає писати таке:
Але якщо подивитись на мої докази, то провокації та неповажливе розпочав сам Денис Моррісон. Тайм-коди: 01:09 - підбігає сам, коли його друзі перші почали до мене лізти та провокувати. На тайм-коді 02:19 - звертається до мене неповажливо, коли я з ним майже взагалі не говорила. 02:50 - знову в чат. 05:32 - щось за голос розказує. І в цей момент, коли йде активна сварка - викликає адміністратора Волкову, щоб вона видавала мути. Його відео закінчується на обрізці в чаті "Ой-ой". В мене видно, що він викликав сам адміністратора, коли порушував, а потім питав хто ж це зробив (06:28) і далі мовчить)коли в мою сторону лунали образи, я викликав адміністратора через репорт, щоб він прослідкував за розвитком подій
Коли адміністратор не видав покарання в скарзі просить наступне:
На 06:30-06:50, 07:02-07:20 - нас звуть вийти з зеленої зони його друзі, завуальвано погрожують але в нього чомусь це відстутнє на відкаті, бо я відкрила вогонь саме через це, вони думали тулиться - тому і звали із зеленої зони.вирдайте покарання, оскільки адміністратор не зміг видати покарання людям
09:40 - ще раз визвав репорт. 10:40 - Роман каже, що спровокували ми, хоча видно хто і до кого підійшов.
Таким чином він подав останні 33 секунди ситуації - де я його розстріляла, але не подав численні провокації та образи від його друзів перед цим. Хоча відкат мав і подав його пізніше в скаргах на адміністрацію. Обидва відката є вирізками з повної картини та автор навмисно приховав порушення своїх друзів. Виставивши мене винуватою стороною. Прошу перевірити на такі пункти правил.
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Приклад: гравець каже адміністратору “Я скачав чіти” тощо. | Покарання може бути видано за сказані слова, в даному випадку Бан 6000 днів
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
Поведінка на форумі.
4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.5. Доказ порушення (скриншот/відео): повне відео (За необхідності всю ситуацію та наявні докази додатково в ДС)
6. Дата порушення: 28.07.2026