- Реєстрування
- 29 Гру 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 78
- Бали
- 48
- Вік
- 25
- Нікнейм гравця: Масік Хелл
- Особистий нікнейм: Максим Гамбіно
- Суть скарги: Доброго часу доби ! На днях я купив авто Мclaren P1 [посилання], я не знав який у них ринок. Гравець Масік Хелл не розповів всі деталі при продажі авто. Я написав данному гравцю у діскорд по поводу покупки автомобіля, гравець сказав , що данний автомобіль брав за 175кк(сказав їх ринок 200)[посилання],[посилання] та йому було потрібно дуже швидко продати авто, ми сторгувалися до 140кк(я незнав їх ринок), потім він казав , що може продати у ввечері але за 190кк, але йому потрібно зараз тому він віддасть мені за 140 [посилання] у вечері я в нього взяв цей автомобіль за 140кк, не знаючи їх ринок. Потім через 2 дні написав данному гравцю запитати за скільки він взяв авто Мclaren P1 [посилання] його відповідь була "я по лоу зловив" , тоді їх ринок виходить десь 50-60кк [посилання], а не 170-200кк. Також він майже обманув ще одного гравця на цей автомобіль, кажучи що в них ринок 170кк, але потім цей гравець каже мені що "Масік" брав за 55кк (він сам це подтвердив) [посилання], також тех.паспорт автомобіля людини у котрої купив масік [посилання]. Гравець потім коли я написав що подам скаргу [посилання] почав видаляти повідомлення [посилання], які підтверджують мої слова. Прошу адміністрацію розібратися з цією ситуацією, або щоб гравець повернув кошти (продажом авто) або щоб його заблокували та повернули мені кошти, а авто забрали, тому що багато гравців не знають ринка на автомобілі, і із за цього можуть багато загубити грошей. UPD: Що мені написав гравець, дізнавшись про скаргу [посилання] , [посилання], [посилання] .
- Докази (скріншот/відео): зверху посилання
- Дата порушення: 06.10.2025
Останнє редагування: