Відмовлено Обман при умові (Виключно для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
454
Реакції
745
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Олег Плис
2. Особистий нікнейм: Фуфлшмерц Хард
3. Клан порушника: BloodyCynics
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Squeeze
5. Суть скарги: З гравцем Олег Плис домовились про продаж мого авто йому за 24 мільйони, більша частина грошей я так розумію що була у гравця на картці, після того як гравець придбав по мінімальній ціні авто та мав всю іншу різницю скинути на карту, він просто вийшов, після чого в переписці вдава що не він купив а в нього вилетіло (що не відповідає дійсності), тобто гравець навмисно старався вдати що у нього ніби стався виліт та він не купивь, всі скріни і докази прикріпленно нижче, також гравець надав свій номер на авто тому що ми зійшлись на умові(9997). Після того як я йому почав говорити що маю докази він вже перевзувся та почав говорити що ввечері скине гроші, тобто відверто признався в тому що вчинив обман. Прошу повернути мені моє майно та покарати гравця щоб інші нормальні люди не попались на цього шахрая. Також гравець заблокував мене в діскорді що ще раз доказує його провину
6. Докази (скриншот/відео): Докази
7. Дата порушення: 16.10.2025

Олег Плис

Козак
Реєстрування
16 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
14
Бали
8
У тебе не було фрапса і ти не сказав "Я вам продаю авто за 24кк, спочатку я виставляю за 2.5кк, а далі ви докидуєте інші гроші на карту"
Цього не було сказано і відео доказів немає.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згідно правил та неодноразово було наголошено, що повинен бути присутній РП договір у ігровому світі , не у діскорді, телеграмі або ще десь.

Звертаємо увагу! Якщо на доказах відсутні нижчезазначені умови проведення обміну/покупки/видачі в борг - договір вважається не дійсним:
  • відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
  • вказані умови текстові / словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг - термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня, за 600 000)
  • будь-яке словесне/текстове/візуальне підтвердження іншою стороною цих умов в ігровому світі (наприклад візуальне вважається - якщо сторона погоджується присядьте 2 рази)
  • факт не виконання умов однією зі сторін

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі