Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьом Соколовський

Новий гравець
Реєстрування
3 Лют 2025
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Саша Онетко (83768)
  2. Особистий нікнейм: Артьом Соколовський
  3. Суть скарги: Гравець під нік неймом Саша Онетко повинен був після продажу BMW X6M продати автівку BMW F10 за 2.000.000 так як у нас була домовленість що я дві автівки купую в сумі за 16.000.000 після того як він продав BMW X6M ми поїхали по BMW F10 після чого він повинен був виставити її за 2.000.000 но він виставив її за 3.200.000 знаючі що за таку ціну бистро куплять інші гравці цим же він обманув мене так як я купив тількі 1 автівку по завишеній ціні а 2 автівку не отримав
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:12.03.2025

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю!
Ретельно переглянувши надані докази та перевіривши додаткову інформацію, повідомляю, що порушень не виявлено.
По-перше, на відеофіксації відсутній Ваш голос, що унеможливлює повноцінне встановлення деталей ситуації. По-друге, сама подія на відео не містить ключового моменту – укладення домовленості між сторонами, що є невід’ємною складовою будь-якого обміну.
Для коректного розгляду подібних випадків необхідно вести відеофіксацію з самого початку, зокрема:
  • Чітко зафіксувати договір між сторонами, наприклад:
    - Я передаю Вам транспортний засіб за 20 млн, а Ви передаєте мені свій за 15 млн, вірно?
    - Вірно.
  • Бажано закріпити домовленість також у текстовому чаті, щоб уникнути можливих непорозумінь.​
Оскільки надані докази не містять вищезазначених деталей, адміністрація не може винести покарання або компенсувати можливі втрати. На майбутнє рекомендуємо вести повну відеофіксацію, що містить РП-договір (бажано в чаті) з чітким визначенням предмета та умов обміну.

🚫
Відмовлено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі