Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ragnar Lothbrok

Leader ASGARD
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
71
Реакції
105
Бали
38
1.Нік гравця: 6879812
2.Ваш нік: 6770145
3.Суть скарги: Домовились з гравцем що я йому даю мотоблок а він мені свій рюкзак що був на ньому і 1.6кк (1.600.000) , перед цим за нами слідкував адміністратор і розяснив що потрібно було прописати в чат, я це і прописав і гравець з яким був обмін все підтвердив, після того як гравець отримав мотоблок зразу почались з ним проблеми то "обмін хтось відмінив" а потім все добре було, то він вже гроші скинув на картку хоча мені нічого не приходило, і також рюкзак я так і не отримав, чи можна мені розраховувати на якусь компенсацію, а гравця заблокувати, тому що не я перший і не я останній. На відео все видно, будьте уважними, надіюсь буде справедливість, дякую.
4.Докази(Відео/Фото) доки на скам тут (відео довго тому що велику частину його стою в афк тому що думав що зайде гравець) закінчення можна вважати на 6:50, відео менше бути не могло тому що я не міг йому сказазти обманюй мене скоріше :rolleyes: Для розуміння всього треба його подивитись повністю з 1:05 до 6:50, вибачаюсь що так довго

Останнє редагування:

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,613
Реакції
318
Бали
223
Вітаю,шановний гравець!
Переглянувши докази можу сказати:
Вердикт:

Не підлягає розгляду:
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
  • Прошу переподати скаргу повторно
  • Правила - Посилання
  • [Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі