Марк Безсонов
[M AI-Capone] 02
- Реєстрування
- 5 Чер 2023
- Дописи
- 85
- Реакції
- 128
- Бали
- 38
1. Нікнейм гравця: Юра Ронський
2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
3. Клан порушника: VENDETTA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DragonX
5. Суть скарги:
Я домовився з гравцем Юра Ронський про покупку клану за 15kk. Повідомив йому, що маю 9.4kk, на що він погодився і залишив мене на модерці. Ми домовились, що я передаю 9.4kk зараз, а решту доплачу протягом 2 тижнів. Проте вже через тиждень Юра повідомив, що за мене нібито хтось заплатив решту, і завтра передадуть лідерку. Згодом виявилось, що він продав клан іншому гравцю, а мене просто заскамив. Після цього заблокував мене в Discord.
Вчора він вийшов на зв’язок і пообіцяв повернути гроші, купивши бізнес за 9kk, якщо зловить Епіцентр Харкова. Але після цього знову почав ігнорувати. Термін, який ми обговорювали для повного розрахунку, не був витриманий — він навіть не дочекався обіцяних двох тижнів.
Прошу розглянути ситуацію та вжити відповідних заходів.
6. Докази (скриншот/відео):
Перше відео
2:13 прописав умови
2:23 інша сторона погодилася з умовами
Друге відео
0:50 я скинув гроші
1:57 він попросив мій номер карточки
7. Дата порушення:02.06.2025
2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
3. Клан порушника: VENDETTA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DragonX
5. Суть скарги:
Я домовився з гравцем Юра Ронський про покупку клану за 15kk. Повідомив йому, що маю 9.4kk, на що він погодився і залишив мене на модерці. Ми домовились, що я передаю 9.4kk зараз, а решту доплачу протягом 2 тижнів. Проте вже через тиждень Юра повідомив, що за мене нібито хтось заплатив решту, і завтра передадуть лідерку. Згодом виявилось, що він продав клан іншому гравцю, а мене просто заскамив. Після цього заблокував мене в Discord.
Вчора він вийшов на зв’язок і пообіцяв повернути гроші, купивши бізнес за 9kk, якщо зловить Епіцентр Харкова. Але після цього знову почав ігнорувати. Термін, який ми обговорювали для повного розрахунку, не був витриманий — він навіть не дочекався обіцяних двох тижнів.
Прошу розглянути ситуацію та вжити відповідних заходів.
6. Докази (скриншот/відео):
Перше відео
2:13 прописав умови
2:23 інша сторона погодилася з умовами
Друге відео
0:50 я скинув гроші
1:57 він попросив мій номер карточки
7. Дата порушення:02.06.2025