Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
297
Реакції
169
Бали
103
Нікнейм гравця: Максон Хаям
Особистий нікнейм: Танджиро Камадо
Суть скарги: Даний гравець не вивконав умови за якими було домовлено продаж стяжок. На скріншотах видно що даний гравець погодився на ту суму, яку я вказав за одиницю в подальшому граць після обміну не виконав умови і втік. На скріншоті з обліку зарахувань видно що гравець нарахував на мою карту 150 тисяч замість 500 тисяч за 5 стяжок. Також якщо передивитися мої логи трейду, то буде видно що обмін відбувся. Після як він написав чи прийшли кошти, в мене не було змоги написати йому, так як скоріше за все граіець мене заблокував.
Докази (скріншот/відео):
1759093552222.png

1759093569002.png

1759093616396.png

Дата порушення:28.09.2025

Владислав Матвієнко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
733
Реакції
150
Бали
103
Вітаю!

Не достатньо доказів. Відсутній скрін/відео домовленості.

Якщо на доказах відсутні нижчезазначені умови проведення обміну/покупки/видачі в борг - договір вважається не дійсним:
1. вказані умови текстові / словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг - термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня, за 600 000)
2. будь-яке словесне/текстове/візуальне підтвердження іншою стороною цих умов в ігровому світі (наприклад візуальне вважається - якщо сторона погоджується присядьте 2 рази)

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі