Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

lsl

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
Ваш нікнейм: Богдан Стейк

2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко

3. Суть скарги: обман вважаю що він має понести покарання. Гравець підійшов до мене на цр та за́пропонував продати мені Бумбокс за 5кк ми склали рп договір він підтвердив згоду на угоду. Я надіслав кошти, але після отримання просто від мене втік і почав робив вигляд що ніякої домовленості не було. Прошу вжити заходів згідно з правилами серверу та розглянути дану ситуацію.
Так як у мене не було змоги зробити скрін екрану у мене не прожималися клавіші я попросив
Мирослава Федчуна допомогти мені зробити скрін екрану додаю докази від третьої
особи.

4.https://postimg.cc/xkZZ3VXC/216c29e9

Останнє редагування:

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
Ваш нікнейм: Богдан Стейк

2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко

3. Суть скарги: обман вважаю що він має понести покарання. Гравець підійшов до мене на цр та за́пропонував продати мені Бумбокс за 5кк ми склали рп договір він підтвердив згоду на угоду. Я надіслав кошти, але після отримання просто від мене втік і почав робив вигляд що ніякої домовленості не було. Прошу вжити заходів згідно з правилами серверу та розглянути дану ситуацію.
Так як у мене не було змоги зробити скрін екрану у мене не прожималися клавіші я попросив
Мирослава Федчуна допомогти мені зробити скрін екрану додаю докази від третьої
особи.

4. https://postimg.cc/Tp21LFP6/7c94ca80
Не розумію до чого тут один скрін і то не весь на екран, по друге вам відповіли цього мало з ідео доказів тому що має бути фрапс данной ситуації, тому що в любий момент гравець міг би відмовитись і все

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
+ Не достаньо доказу так як людина могла відповісти на іншого гравця питання.

lsl

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
Не розумію до чого тут один скрін і то не весь на екран, по друге вам відповіли цього мало з ідео доказів тому що має бути фрапс данной ситуації, тому що в любий момент гравець міг би відмовитись і все
Звісно ти себе будеш виправдовувати

lsl

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
Звісно ти себе
+ Не достаньо доказу так як людина могла відповісти на іншого гравця питання.
Такшо знай шо ти не чесна людина в житті спробуй вкради все життя жаліти будеш в в грі думаєш все можна і будеш без наслідків ні такого не буває

Іван Дилер

Полковник СБУ [07 Чорноморський Край]
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
326
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, Шановний гравець.
Докази про обман надаються відео, повної ситуації та скріншоти не приймаються.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі