Розглянуто Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
312
Реакції
361
Бали
123
1. Ваш нікнейм:Ілля Федосенко
2. Нікнейм адміністратора:Данило Яворіський, Кирил Кортез
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.
Нещодавно я отримав сонячні панелі через розіграш — щиро дякую вам за такий крутий івент, було дуже приємно виграти 😊

У мене виникло уточнююче питання: з якого дня мені потрібно починати сплачувати податки за панелі — з понеділка чи з середи?
Поясню ситуацію: на момент отримання панелей на балансі було 100к. Саме тому я вирішив звернутися до ЗГА, адже на форумі я бачив теми щодо звітів податків та інший речей щодо бізнесів, саме від нього, тож логічно вважав, що він зможе коректно підказати.

Я побачив, що ЗГА знаходиться в грі, і попросив, щоб він телепортувався до мене для уточнення питання. Проте у відповідь мені повідомили, що адміністратора немає в мережі, хоча він фактично був онлайн. Через це й виникла плутанина.

Прошу роз’яснити, з якого дня коректно починається оплата, і, за можливості, пояснити цю ситуацію.
Дякую за увагу та вашу роботу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):???
5. Дата порушення:10.01.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Адміністрація відповідає що ГА або ЗГА недоступний, коли ми виконуємо іншу адміністративну роботу (наприклад, як зараз, розгляд скарг, компенсацію майна, проведення івентів, обзвонів тощо).
Що стосується сплати податків, згідно чинного на Подільському Краю законодавства, ви маєте подавати звіти за 7 днів після прийняття його у власність. Це зроблено для того, аби ви після прийняття бізнесу у власність мали змогу дочекатись початку наступного тижня і звітувати вже за нього по його завершенню. В вашому прикладі, подавайте звіт з понеділка по суботу, дні до понеділка в вашому випадку будуть вважатись податковими канікулами. Детальніше про це тут.
Також наголошую, що уповноваженим з обліку звітності та оподаткування на сервері є чинний Президент, ви можете звертатись з цими питаннями і до адміністрації, і до лідера ВРУ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі