Розглянуто Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лев Леман

Козак
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Лев Леман

2. Нікнейм порушника: Любик Лотек

3. Суть скарги: Обман на 15 500 000 грн.
По рп-договіру я мав спочатку перекинути людині гроші, після чого мені мали передати бумбокс.
Після того, як я переказав кошти людина вийшла з гри та заблокувала мене в Discord, через що я ніяк не можу з ним зв’язатися.

Це вже не перша скарга на цю людину (посилання; посилання) по такій самій причині, також бумбокс, виходить гравець регулярно обманює інших та прикривається вимкненням світла.

Прошу повернути мені кошти.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): РП-договір Переказ коштів

5. Дата порушення: 17.01.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
12
Реакції
10
Бали
6
Шановна адміністрація! Пишу цей допис, з відомостю того, чого досих пір даний гравець Любик Лотек не був покараний так як потрібно? 15 днів бану на нього не діє, за його вчинки/махінації він заслуговує більшого, адже я сам був обманутий ним, і як ви бачите, це продовжується, і буде до тих пір, поки ви не відреагуєте на це так як потрібно. Любик Лотек, внушає у довіру гравцеві навіть не записувати фрапс або неповний, також проводить багато інших різних махінацій. Навіть якщо у цього гравця немає відповідних доказів на дану скаргу, ви всеоднр маєте приймати міри, адже це через махінації самого скамщика. Приймайте міри, бо таке не припустимо, він що, буде завжди обманювати гравців на "один і той самий бумбокс", і ви навіть не зможете обманутим гравцях повернути кошти чи предмет, адже цього у нього немає, і гравці просто буду тратити гроші на скам, а ви так і будете банити його на 15 днів, і це нічого не допоможе. Адже гравець проводить значно більші махінації у ГТА та діскорді. І ще раз кажу, я сам був обманутий ним. ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ АДМІНІСТРАЦІЇ НА ДАНИЙ ОПИС, ЯКА БУДЕ ПЕРЕГЛЯДАТИ ЙОГО, РЕАГУЙТЕ НА ЦЕ, БО ТАКИЙ ОБМАН НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ!!!

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Гравець Любик Лотек [105140], отримає покарання у вигляді Бан 6000 днів за повторні порушення пункту правил UG 11.8, а саме -

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

На жаль, кошти вам повернуто не буде, так як у гравця який вас обманув їх немає.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі