Зачинено Обман

rostyann

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Ростислав Ганібал
2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко
3. Суть скарги: В мене була домовленість з гравцем Ернест Наливайко (9450), що я продаю йому свою машину BMW M5 F10 за 4.5кк а він в свою чергу передає мені свій рюкзак "Котик" на 100кг. На відео видно як даний гравець скасовує обмін і не передає мені даний предмет, після того як я це замітив проходить близько 20 секунд але гравець за цей час вже встигає вийти з гри. Я прошу повернути мені або рюкзак або його ринкову вартість яка становить близько 12-15кк
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 19.02.2026

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
239
Реакції
69
Бали
33
На відео видно, як я підбіг почав обмінюватись після чого в мене був перегруз і обмін був перерваним, я хотів почитисти інвентар щоб було місце вільне в інвентарі а даний гравець побажав гарного дня і побіг. В мене також є відкат як це все було.

rostyann

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
На відео видно, як я підбіг почав обмінюватись після чого в мене був перегруз і обмін був перерваним, я хотів почитисти інвентар щоб було місце вільне в інвентарі а даний гравець побажав гарного дня і побіг. В мене також є відкат як це все було.
Перегруз вже ніяк не міг статись так як було видно що на скіні немає жодного рюкзака, тобто він був вже в самому інвентарі і обмін скасовано вручну)))
А те що я відбіг і не замітив як обмін скасувався не відміняє факт того що ти повинен мені його віддати

Данило Луб'янов

Старший Адміністратор Сл.Неоф I Подільського Краю
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
837
Реакції
410
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Зв'яжіться зі мною в Особистих Повідомлень Discord @almaz1619.

Данило Луб'янов

Старший Адміністратор Сл.Неоф I Подільського Краю
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
837
Реакції
410
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Ситуація була вирішена у Діскорді.

Зачинено!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі