Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Adrenalin Vernon

Новий гравець
Реєстрування
1 Тра 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Адреналі Вернон 3669
2. Нікнейм порушника: Саня Хансен 4657
3. Суть скарги: Дивіться він виставив Мото Блоки 1- по 700.000 2- по 800.000 Я як гравець який вернувся після 1 року як не грав Купив думав шо це типу нові а по факту Це оказалось шо 1- на 1 використання а 2- на 40 Використання І по факту ви можете сказати шо я сам виноватий Але Я б попросив аби логер подивився на рахунок цього і шось зробили бо так як мені сказали шо це нормально на цьому проекту так як сервер новий. Чи я б міг попросити Шоб цей гравець поніс покарання бо його як мінімум в цей момент не було біля лавки. І шоб вернув гроші а я верну його мотоблоки просто Чесно я вернувся грати а я так попався Буду чесно признательний щоб адміністрація реагувала на таке
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 12.05.2026

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
951
Реакції
1,728
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Перед тим як придбати у гравця мотоблок ви можете глянути кількість використань натискаючи ПКМ на даний предмет. Ознайомився з вашою ситуацією у вас з гравцем не було ніякого договора, та ви придбали мотоблок самостійно. На жаль, але немає підстав для того щоб покарати гравця, оскільки ви могли перевірити кількість використань перед купівлею предмета.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі