Розглянуто Обновлення Сад і Город// Для Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Катсу Мерфи
  3. Суть скарги:в цьому оновленні добавили теплиці, це добре що проект розвивається але є мінуси ізза яких це хоббі являється просто неактивним.
    1. Розмір Теплиці в сільському будиночку в Михайлівці дуже малий із за цього прибуток ніякій тому що в Михайлівці всього 10 міток грядок а в котеджах 40, що є дуже великою різницею адже в Михайлівці дуже Велика територія а міток всього 10. надаю скрін території в Михайлівці клікабельно я рахую на цій території можна б було добавити міток, або можливість докупити ще пару теплиць, ще в бочках вода та добриво витрачається так само як на котеджах (40 грядок)
    2. Капчі. Каптча щоб викопати 1 грядку, займає приблизно секунд 20-25 що являється багато для викопування грядкі сапкою, також є капчі на посадження насіння, воно також займаю багато часу, і ще є каптча щоб вирвати саджанець вона також довга, я прошу прибрати ці капчі, або хочаб зменшити час капчі щоб вона була коротшою.
    3. Прошу добавити шанси випадіння. Щоб коли викопуєш картоплі та будь інше, могло випасти хочаб від 1 овоча до 4 (приблизно як в лаболаторії петрушки та на мусорках алко).
    Я прошу оновити роботу в теплиці так як вона наразі не є вигідною для гравців, все описане вижче я рахую, є 1 з найголовних в прибутку цього хоббі.
    Дякую за розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження:15.07

Катсу Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
77
Реакції
27
Бали
21
Додаю ще: також час на вирощування лохини та інших є завеликим тому що в час коли світло подають за графіком, ти не встигаєш. Коли світло дають на 1 годину, то встигнути виростити лохину та інше, НАВІТЬ с добривом, не виходить так як часу не багато.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі