Розглянуто Образа гравців // SKAY

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Емі Кензо

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Січ 2026
Дописи
21
Реакції
57
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Емі Бішоп
2. Нікнейм порушника: Маркус Фікс 227322
3. Назва клану порушника: SKAY
4. Суть скарги: Образа гравців + переслідування

Суть ситуації полягає в тому, що даний гравець проявляє цілеспрямовану агресію саме щодо мене: при кожній зустрічі він навмисно таранить мій транспортний засіб, тим самим порушуючи правила, що регулюють DM/DB (нанесення шкоди без причини). Зазначу, що подібна поведінка з його боку вже фіксувалась раніше — відповідне порушення зафіксоване у моїй попередній скарзі Тик, що прямо вказує на повторюваність дій. Незважаючи на це, гравець продовжує свою поведінку, що свідчить про ігнорування попередніх заходів впливу з боку адміністрації. Після тарану він провокує конфлікт та переходить до образ у чаті, використовуючи токсичну та принизливу лексику. Дані дії відбуваються неодноразово з інтервалом у часі, однак об’єднані тим, що гравець цілеспрямовано вчиняє їх виключно щодо мене щоразу, коли мене бачить, що має явні ознаки переслідування (harassment / targeting). Надані докази у вигляді скріншотів та відео підтверджують як сам факт порушень, так і образи. Вважаю, що гравець попередньо порушив правила проєкту щодо DM/DB (за що отримав покарання), правила поведінки в чаті (образи та токсичність), а також правило, що забороняє цілеспрямовані дії проти конкретного гравця. Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію комплексно, враховуючи систематичність порушень, наявність попередньої скарги та факт ігнорування заходів впливу, і застосувати до гравця відповідне, більш суворе покарання згідно з правилами проєкту. Дякую.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 18.03.2026

Вкладення

• image_2026-03-18_12-42-19.png
    image_2026-03-18_12-42-19.png
    2 Mб · Перегляди: 40
  • image_2026-03-18_12-42-34.png
    image_2026-03-18_12-42-34.png
    2 Mб · Перегляди: 45

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,684
Реакції
900
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Маркус Фікс [ID227322] отримує покарання у вигляді муту терміном на 90 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі