Розглянуто Образа, каф в афк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ve4erlo

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2025
Дописи
72
Реакції
56
Бали
21
1. Вечерло Канені
2. СБУ
3. на відео
4. Став в афк на 5 хвилин в 10:12 після чого прихожу в 10:16 і вже знаходжусь в кайданках біля НПУ, також Федя Батурінець назвав мене "Терористом який вбиває дітей", Це він робить акцент на те що я Іншої раси чи як мені зрозуміти?
5. тут я став в афк, оск
6. 13.03.2026
Таймкод: 1:15 - 1:26

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
646
Бали
113
Такс Вітаю
Тепер щодо нової ситуації.

Я надав докази ЗГС держ. На момент затримання ви не перебували в стані АФК надаю скрін
1773394369538.png
ви пішли в цей стан вже після того, як були затримані. До голосового каналу ми зайшли у 3х, де я продемонстрував відеодокази.

Зокрема, Владислав переглянув відео, і з його боку жодних запитань не виникло. Тому я не зовсім розумію, з якої причини зараз подається скарга, однак це ваше право.

Щодо ситуації з терористичним актом: мені була надана інформація про те, що ви раніше вбивали людей. Також я отримав інформацію, що одна з осіб перебувала в скіні школяра, і ви вбили цю людину. Саме тому я сказав, що це умовно можна розцінювати як дитину.

Терористом я вас особисто не ображав я лише зазначив, що ви порушили статтю 41 (терористичний акт). Саме через це ваші дії були охарактеризовані як терористичний акт. і саме тому я назвав вас терористом

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
952
Реакції
780
Бали
153
Вітаю. Вас було затримано у момент коли ви ще не перебували у АФК, гравці не продовжували з вами РП, як тільки ви вийшли з АФК розпочався РП процес. С приводу того, що вас назвали "Терористом який вбиває дітей", на це була ІС причина, але вона вважається недостатньою, тому з працівником буде проведена сувора бесіда

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі