Розглянуто Образа, FD+DM Car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Мосісса

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Тра 2024
Дописи
87
Реакції
51
Бали
63
  1. Нікнейм гравця:Ілюха Духов,Владислав Духов
  2. Особистий нікнейм:Влад Залізняк
  3. Суть скарги:Під*їхав до радару, і мене почали бити люди, працівник НПУ не відреагував, але сказав *Та не бей его, зачем*, після чого, мене коли я почав говорити про скаргу на форум, Ілюха Духов сказав, *Нам ************************************ та назвав мене *Форумніком*, Ось тайм коди
    51сек-FD від Владислава Духова
    1хв 1 сек-МG-Ілюха Духов
    2хв 24 сек-Образа від Ілюха Духов
  4. Докази (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата порушення:25.08.25

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Після розгляду скарги, виношу вердикт

Гравець 57585 отримує покарання 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин та 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець 103501 отримує покарання 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин та 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Працівник поліції отримає покарання згідно статуту фракції.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі