Розглянуто Образи,Оск Батьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярік Танкіст

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
17
Реакції
52
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Ярік Танкіст (103554)
2. Нікнейм порушника: Хасинуртон Триплекс (124357)
3. Суть скарги: спочатку образи у чаті, на самому початку видно, потім почалось все з 00:36 секунд і до кінця відео,знаю що там сам чучуть винен але то емоції, но я готовий понести покарання згідно правил проекту. Але хочу щоб гравця також покарали по правилам проекту!!!
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тайм код: 0:03 оск батьків, 0:32 оск батьків, образи в голосовий чат та письмовий. І потім з 01:35 образи, приниження, та знову ж таки ОСК батьків до кінця відео!
5. Дата порушення: 17:23
16.12.2025рік.

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,077
Реакції
430
Бали
223
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець: Хасинуртон Триплекс #124357 отримує покарання у вигляді: ( 30 днів бану + 45 хвилин муту + 40 хвилин деморгану )

5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Ви Гравець: Ярік Танкіст #103554 отримуєте покарання у вигляді: ( 45 хвилин деморгану + 110 хвилин муту )

6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі