Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 226
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
1. Нікнейм гравця: Мілана Юріївна / 92647
2. Особистий нікнейм: Вікі Альт/ 78172
3. Клан порушника: Fantoms
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sigma
5. Суть скарги: Образи в дискорд в мою сторону як лідера клану. Можливо панянка образилася на моє зауваження, яке було більше тижня тому, щодо недопустимої поведінки в зз Ось тут та ось туточки. Хоча хочу зауважити, що навіть по моїй історії покарань видно, що я не дозволяю собі неадекватно чи образливо висловлюватися в строну інших гравців. Те що модератор клану з яким в нас офіційна війна роздобув мій дс й дозволяє собі мене ображати та принижувати є непринятним. Прошу видати гравцеві покарання а клану догану за образу від модератора.
6. Докази (скриншот/відео): Скріни переписки в дс
7. Дата порушення: 01.05.2025
2. Особистий нікнейм: Вікі Альт/ 78172
3. Клан порушника: Fantoms
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sigma
5. Суть скарги: Образи в дискорд в мою сторону як лідера клану. Можливо панянка образилася на моє зауваження, яке було більше тижня тому, щодо недопустимої поведінки в зз Ось тут та ось туточки. Хоча хочу зауважити, що навіть по моїй історії покарань видно, що я не дозволяю собі неадекватно чи образливо висловлюватися в строну інших гравців. Те що модератор клану з яким в нас офіційна війна роздобув мій дс й дозволяє собі мене ображати та принижувати є непринятним. Прошу видати гравцеві покарання а клану догану за образу від модератора.
6. Докази (скриншот/відео): Скріни переписки в дс
7. Дата порушення: 01.05.2025