Розглянуто Образи та провокації з боку гравця Даня Поток

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Даня Поток [227605]

3. Назва клану порушника:
WINGS

4. Суть скарги: Перебував біля відділення поліції, ні з ким не конфліктував та займався своїми справами. До мене під’їхав гравець Даня Поток [227605], який без будь-якої RP-причини почав неодноразово ображати мене, використовуючи висловлювання: «форумний», «терпила», «губка», «губка Боб», а також провокував фразами типу: «давай, заливай форум, я чекаю». Я просив залишити мене у спокої та не вступав у конфлікт, після чого відійшов до відділення поліції. Звертаю увагу, що це не перший випадок: раніше гравець уже отримував покарання за образи на мою адресу після поданих мною скарг на форум. Вважаю такі дії цілеспрямованим переслідуванням та повторним порушенням правил чату.

Раніше гравець уже отримував покарання за образи на мою адресу

(посилання на попередню скаргу:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/«Порушення-правил-чату-образи-Даня-Поток-227605-».357683/)

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
(
)

6. Дата порушення:
(08.01.2026. 02:12)

Останнє редагування:

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,122
Реакції
1,039
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Гравець 227605 отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі