Матью Шляпа
ШляпаFamQ
- Реєстрування
- 12 Сер 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 16
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм: Маттео Екстезі
- Суть скарги:
о 18.04.2024 я написав скаргу на адміністрацію із зверненням:
поверніть Марію Веркут а Олю в ЧСП, я Олі писав неодноразово "чому вона слила адміністрацію" на що вона ігнорувала , і за декілька годин Максим Петрушка видаляє мою тему, та банить мене за розпал Бунту, та не тільки мене ще 3 людей. А можна запитати одне, що такого ми порушили ? ми написали свою думку, якщо багато гравців "Gta Ukraine" почне писати подібні скарги, ви також будете видаляти їхні теми, та будете їх банити на 1 місяць, якщо так задуматися я написав свою думку, за то що я написав думку також банять ? я розказав повну інформацію Олегу Романовичу, на що він мені відповідає "мета якої - був слив лідера" де я написав що знімайте лідера з посади ? я написав ЧСП, і то нікнейм лідера СБУ м.Києва не такий, якщо подумати я написав про інакшу людину Олену Вишневсюку, на даний момент в лідера СБУ м.Києва нік-нейм Оля Харбор.
Мені видали за покарання "Розпал бунту" та я не флудив, я написав 1 скаргу від своєї імені, щоб розпочався **************************** потібно набрати достатню кількість гровців, я написав оскарження, на що мені відповіли" Ваш ігровий акаунт було заблоковано за розпал бунтів проти рішення керівництва та проти лідера фракції." Тик , як я вже говорив в попередній скарзі, що проти керівництва я не йшов, а висловлював свою думку, також про лідера, я також висловлював свою думку
напишіть мені в діскорд, і виясніть нормально ситуацію, а не зразу відмовленно.
ДІСКОРД-matteoecstasy - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
- Дата походження: 21.04.2024