Андрійко Віллс
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Січ 2026
- Дописи
- 0
- Реакції
- 0
- Бали
- 0
Пропозиція щодо покращення бізнесу «Лавка скарбів»
Я придбав бізнес «Лавка скарбів» за 410кк на 05 сервері та володію ним уже понад 1 місяць. За весь цей час максимальна фінансова вигода з бізнесу не перевищувала 500к, що є вкрай низьким показником, враховуючи його вартість та унікальність.
Варто зазначити, що «Лавка скарбів» є єдиним таким бізнесом на сервері, і логічно, що він повинен цінуватися та приносити значно більший дохід, ніж звичайні бізнеси з фінкою близько 200к, які на даний момент виглядають вигіднішими за унікальний бізнес.
### Пропозиції щодо оживлення бізнесу:
1. Додати унікальний контент:
- нові скіни;
- ресурси;
- одяг, для створення або використання якого будуть потрібні інструменти з «Лавки скарбів».
Це зробить бізнес більш живим і затребуваним серед гравців.
2. Переглянути ціну на мапу скарбів:
- наразі ціна складає 1к за одну мапу, що не відповідає її цінності;
- пропонується підняти максимальну ціну хоча б до 2,5к за мапу.
Розумію, що для гравців підвищення ціни може виглядати не дуже вигідним, однак це необхідно для балансу економіки. Бізнес унікальний, 1 на сервері, і він не повинен мати прибуток на рівні дешевих масових бізнесів з фінкою 200к.
Такі зміни дозволять:
- оживити економіку бізнесу;
- підкреслити його унікальність;
- зробити володіння «Лавкою скарбів» реально цінним і виправданим за вкладені кошти.
Прошу зрозуміти мене правильно,дякую!
Я придбав бізнес «Лавка скарбів» за 410кк на 05 сервері та володію ним уже понад 1 місяць. За весь цей час максимальна фінансова вигода з бізнесу не перевищувала 500к, що є вкрай низьким показником, враховуючи його вартість та унікальність.
Варто зазначити, що «Лавка скарбів» є єдиним таким бізнесом на сервері, і логічно, що він повинен цінуватися та приносити значно більший дохід, ніж звичайні бізнеси з фінкою близько 200к, які на даний момент виглядають вигіднішими за унікальний бізнес.
### Пропозиції щодо оживлення бізнесу:
1. Додати унікальний контент:
- нові скіни;
- ресурси;
- одяг, для створення або використання якого будуть потрібні інструменти з «Лавки скарбів».
Це зробить бізнес більш живим і затребуваним серед гравців.
2. Переглянути ціну на мапу скарбів:
- наразі ціна складає 1к за одну мапу, що не відповідає її цінності;
- пропонується підняти максимальну ціну хоча б до 2,5к за мапу.
Розумію, що для гравців підвищення ціни може виглядати не дуже вигідним, однак це необхідно для балансу економіки. Бізнес унікальний, 1 на сервері, і він не повинен мати прибуток на рівні дешевих масових бізнесів з фінкою 200к.
Такі зміни дозволять:
- оживити економіку бізнесу;
- підкреслити його унікальність;
- зробити володіння «Лавкою скарбів» реально цінним і виправданим за вкладені кошти.
Прошу зрозуміти мене правильно,дякую!