Алік Начальство
Хозяин клановцев
- Реєстрування
- 6 Лис 2022
- Дописи
- 377
- Реакції
- 143
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:Вікторія Мілкович
- Особистий нікнейм:Алік Петровський
- Суть скарги: В чому є ДМ та Нонрп? Якщо в правилах нападу на військову частину написано, що ДОЗВОЛЕНО: 4. Вбивати або наносити шкоду учасникам інших кланів.
Примітка: навіть якщо між кланами немає війни.
В нас війна з куртовими, а Сакред з ними в союзі та допомагають їм нас тулити, тому по факту в нас з ними теж війна. На першому відео видно, що він їде на мене та таранить мене, за що і отримує смерть. Також на першому та другому відео я стріляв з території військової частини, яка діє згідно ЦІЄЇ теми. Так тоді за що взагалі я отримую покарання у вигляді ДМ та НонРП? В чому моє нонрп? Я вбив члена ворожого клану, через правила нападу це не є ДМ, за нешанобливе ставлення я згоден та тут питань немає, але в чому саме нонрп? Я не гос, я не зобовязаний відігрувати РП.
Також зверніть увагу, що скарга була розглянута з дуже великим запізненням. Дається 24 години на розгляд, а скарга була розглянута за 35 годин, хоча ситуація була зрозуміла та не потребувала додаткового часу та доказів для її вирішення, тим паче з 2 сторони доказів не надходило. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/РК-Оск.143073/#post-623281
- Дата походження: 10.03.2024