Зачинено Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Наталі Мурр

Шановний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
7
Реакції
42
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Сорокін
  2. Особистий нікнейм: Наталія Мурр
  3. Суть скарги: Мені видали покарання яке я вважаю повністю абсурдним гравець Єгор Рамзес спровокувавши ситуацію я написала в офтоп чат про те що якщо він на дівчину буде жалітись та плакати хто він є але не зазначила що він і хто він тож не вбачаю в своїх висловлюваннях які мені Приписують Адміністратори навіть ЗГА розглядаючи на відмашку скарги чим викликає сумнів у громадян стосовно справедливості на сервері. був перелік в скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Провокації-Неповажне-ставлення.338040/) 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин Наголошую що все було в Офтоп. по друге було видано бан на підставі 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів +Провокації. Нижче додаю скріншот на якому чітко зазначено що вся інформація була в оффтоп чат та не містить ніяких образ в сторону цієї особи. Прохання розглянути мою скаргу на Адміністрацію яка видає покарання не вірно. Я повністью не згодна в корень з даним вироком подивіться на скріншот та нехай люди подивляться, я на нього навіть дурний не сказала хоча він того заслуговував в той момент. Дякую заздалегіть за вашу неупередженість!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-или-ЗГА.338318/
  5. Дата походження: 01.11.2025

Вкладення

• 007.png
    007.png
    1.1 Mб · Перегляди: 60
Останнє редагування:

Владислав Славінський

Співробітник Національної Поліції України
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
128
Реакції
113
Бали
88
Вітаю,шановний гравець!
Переглянувши повний відео-запис вашого порушення від гравця Єгор Рамзес провокації не побачив тобто ви наданний момент вводите адміністрацію в оману і також я побачив від вас провокацію до данного гравця,надав докази вашого порушення Заступнику Головного Адміністратора
Очікуйте Відповідь від Старшої Адміністрації

Останнє редагування:

Наталі Мурр

Шановний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
7
Реакції
42
Бали
18
Вітаю,шановний гравець!
Переглянувши повний відео-запис вашого порушення від гравця Єгор Рамзес провокації не побачив тобто ви наданний момент вводите адміністрацію в оману і також я побачив від вас провокацію до данного гравця,надав докази вашого порушення Заступнику Головного Адміністратора
Очікуйте Відповідь від Старшої Адміністрації
Шановний пане сорокін вивчіть будь-ласка правила подачі скарги, а якщо ви розглядаєте докази у приватних повідомлення або в кінотеатрах чи ще десь то я змушена звернутись до вищого керівництва щоб вас проінформували як складаються скарги та як подаються докази для розгляду та публічного доступу!
В даній скарзі є повна несенітниця, а ви продовжуєте наполягати на ваших вигадкових доказах які там десь у когось ви переглядали!
Я ще раз говорю про ту ситуацію яка була зпровокована від людини яка склала скаргу на форумі!
Ви на разі особа яка визнана не компетентною в розгляді скарги будь-ласка перестаньте флудити не по темі та намагатись виправдати свої неадекватні дії!!!
Я вбачаю в ваших діях порушення та неадекватну поведінку яка порушує Загальні правила 7.12.1 та 7.12.2.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі