Відмовлено Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Літсман

Активний
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
27
Реакції
5
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Гліб Літсман
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Хочу подати скаргу на адміністратора, який розглядав мою попередню скаргу, оскільки вважаю його дії неправомірними та упередженими.
Я не розумію, як людина, на яку була подана скарга, може самостійно її перевіряти та приймати рішення щодо себе. Фактично адміністратор перевіряв власні дії, і зрозуміло, що він не буде визнавати свою провину або те, що допустив помилку. На мою думку, це є конфліктом інтересів, адже така перевірка не може бути об'єктивною.
Якщо дозволено адміністраторам самостійно розглядати скарги, подані на них, тоді виходить, що кожен може перевіряти власні порушення та завжди залишатися невинним. Вважаю, що такі ситуації повинні розглядатися іншими адміністраторами або старшими адміністраторами, які не мають відношення до цієї ситуації.
Також хочу звернути увагу на саме рішення по моїй скарзі. На відеозаписі чітко видно, що я не завдавав шкоди іншому гравцю та нікого навмисно не бив, тому покарання за FD я вважаю необґрунтованим.
Щодо DB — ситуація також була неправильно зрозуміла. Ми просто їхали та сталося зіткнення з автомобілем іншого гравця. Ніхто не був убитий і не було навмисного наїзду з метою завдати шкоди. Наскільки я розумію, DB — це навмисне вбивство гравця транспортним засобом, а не звичайна дорожня аварія.
Прошу звернути увагу на дії цього адміністратора та провести перевірку, оскільки вважаю ненормальним, коли людина сама розглядає скаргу на себе та фактично сама себе виправдовує. Прошу вжити відповідних заходів і забезпечити об'єктивний розгляд подібних ситуацій у майбутньому.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ярослав-Свиридов-fd-zz.415963/
5. Дата порушення:25.06.2026
Знімок екрана 2026-06-25 234740.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі