Відмовлено Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
5
Бали
8
1.Ваш нікнейм: Максимка Корлеоне
2.Нікнейм адміністратора:Невідомо
3.Суть скарги:
Доброго Вечора пане Олег наразі я був заблокований на 01 сервері причина я так розумію обхід бану на 6 тисяч днів, причина мого блокування була продаж віртів хоча на справді я здійснив перевод другові сума була якшо не помиляюсь 50кк другові та 20 кк скинув подарунок лідеру клану на його день народження,на ранок дивилюсь що мій акаунт було заблоковано дуже був розчарований вділяв грі 3 роки без малого кожен день грав і тут таке.Зимою друзі з клану запропонували зробити новий акаунт ми думали що це не буде рахуватись як обхід бану тому що ну типу 1 акаунт заблокували а це вже є новий на цьому акаунті старався грати чисто навіть не попадати на форум почали з друзями активно розвивати клан не щодавно після перезагрузки.
Я вас дуже прошу пане Олег дайте мені шанс пограти на 01 сервері зі своїми друзями я вам чесно кажу я грав на совість. Я вам написав тому-що люди казали що ви можете дати другий шанс я вас дуже прошу дати мені його.Я розумію що я можу почати гру на новому сервері і міг почати гру там але 01 сервер це для мене як другий дім люди яких я поважаю,знаю,люблю,по своїй грі завжди допомагав новачкам поважав адміністрацію тому прошу саме вас допомогти розібратись мені в цій ситуацію дуже хочеться повернутись на 01 та продожити гру з людми яких я поважаю але остаточне слово звісно за вами але я вам обіцяю що більше на 01 сервері питаннь до мене стосовно блокування і тому подібного не буде, дякую за рання.Прошу розблокувати мені останній акаунт на якому я грав,дякую.
4.Доказ отриманого покарання:
5.дата порушення:28.06.2026

Вкладення

• photo_2026-06-28_00-05-08.jpg
    photo_2026-06-28_00-05-08.jpg
    490.7 Кб · Перегляди: 25

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,054
Реакції
1,905
Бали
253
Вітаю
В оскаржені відмовлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі