Схвалено Олег Буданов / Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
26
Реакції
30
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Буданов
  2. Особистий нікнейм: Альона Вілкінсон
  3. Суть скарги: Відкинули за тк. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції. Балончиком шкода не наноситься! А також гравець, якого я била балончиком, а саме Тайлер Фенюк, не був проти
  4. Докази (скріншот/відео): тута
  5. Дата порушення: 13.10.2023

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
268
Реакції
137
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Буданов
  2. Особистий нікнейм: Альона Вілкінсон
  3. Суть скарги: Відкинули за тк. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції. Балончиком шкода не наноситься! А також гравець, якого я била балончиком, а саме Тайлер Фенюк, не був проти
  4. Докази (скріншот/відео): тута
  5. Дата порушення: 13.10.2023
Вітаю. Своєю скаргою ви самі надали відповідь. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції. Те що балончиком шкода не наноситься то вже зовсім інакше, в житті Вам теж шкода від биття баланчиком не наноситься? Я вважаю що якби в житті Вас почали бити балончиком вам би було не приємно як мінімум, можливо ви би у відповідь почали би бити, або навіть звернулись до правоохоронних органів. Тому мені здається що покарання виданно вірно, оскільки було не набиття психозу в "ЗЗ" а саме "ТК". Гарної гри

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, з адміністратором була проведена бесіда.
Будете випущені.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі