Зачинено Олег Галицький І Перерозгляд ситуації х3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

Найтемніша ніч закінчується світанком.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,247
Реакції
1,486
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Максим Герас
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Доброго дня.

Хочу звернути увагу на те, що ваша остання відповідь викликає ще більше запитань.

Ви зазначили, що прикладом мого «стилю комунікації» є мої безкінечні скарги. Проте я звертався лише тому, що намагався отримати зрозумілу відповідь та розібратися в ситуації. Кожне нове звернення було пов'язане з тим, що в попередніх відповідях я не отримував пояснень на свої запитання або ж з'являлися нові причини відмови.

У мене вже складається враження, що мої звернення навіть не читаються повністю. Майже в кожній скарзі я ставлю конкретні запитання та наводжу аргументи, але у відповідь отримую лише декілька загальних речень без відповіді на більшість із них. Саме тому мені доводиться звертатися повторно, адже ключові питання так і залишаються без відповіді.

Я не вважаю, що використання можливості, передбаченої правилами проєкту, для подання оскарження чи скарги може бути підставою для негативної характеристики людини. Якби після першого звернення мені одразу б дали відповідь на мої запитання, нових скарг не було б.

Також хочу зазначити, що жодне з моїх звернень не містило образ, погроз чи неповажного ставлення до адміністрації. Я завжди намагався аргументовано викласти свою позицію та вести діалог у межах правил.

Складається враження, що сам факт подання звернень тепер використовується як додатковий аргумент проти мене, хоча я лише намагався реалізувати своє право на оскарження.

Як і раніше, я так і не отримав відповіді на питання, чому іншим гравцям після серйозних порушень надають другий шанс, а мені навіть не пояснюють, чи існує будь-яка можливість перегляду рішення в майбутньому. Так само залишився без відповіді аргумент щодо моєї роботи хелпером, де я мав доступ до інформації та не допустив жодних порушень.

Через те, що я не отримую відповідей на поставлені питання, мені доводиться створювати нові звернення. А тепер виходить так, що саме це ставиться мені в провину як «безкінечні скарги». Фактично створюється замкнуте коло: я звертаюся, бо не отримав відповіді, а потім сам факт звернень використовується як ще одна причина для відмови. Більше того, такими відповідями ви самі підводите ситуацію до того, що я можу отримати блокування форумного акаунта лише через те, що намагаюся добитися відповіді на свої запитання.

Прошу надати відповіді саме на поставлені питання, а не лише повідомляти, що позиція адміністрації не зміниться. Для мене важливо зрозуміти логіку прийнятого рішення, а не просто отримати чергову відмову.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 28.07.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі