Розглянуто Олег Галицький/Василь Пергінець НЕ ВІРНІ ПОКАРАННЯ ДЛЯ КЕРІВНИКА ПРОЕКТА!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝖚𝖑𝖖𝖆𝖘𝖎𝖎

Поважний гравець
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
114
Реакції
154
Бали
46
1. Нік адміна: Олег Галицький/Василь Пергінець
2. Мій нік: Ситх Дженкінс
3. Суть скарги: Шановний керівник, наразі на 02 дуже дивні речі. Особливо з кланом STRS (Не знаю чи привльно написав чи ні). Вони масовов отримають догани та попередження, після чого сидять в войсі по 10 годин з Галицьким та Пергінцем, як я зрозумів вони між собою друзі, коли шось отримує бан чи шось таке вони ні оскарження ні нічого не пишуть зразу в войс ідуть розмовляти. Також недавно мене звинуватили в образі адміністрації 2 рази, хоча то було не в офіційному дс каналі, та їм надали обрізаний доказ, і вони ппросто їм показали обрізане фото де нема ні моєго нікнейму ні псевдоніма. Та не писали скаргу навіть. На мою думку це вже блат! І в останній час на них дуже багато скарг на цих двох адмінів. Також Олександар Янко Валік Янко та Василь Пергінець як на мою думку зливали інформацію, тому що ці всі дії відбувались в приватному дс каналі!!
4. Докази:
1730453708182.png

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Отримавши докази від Головної адміністрації, та ознайомившись з Вашою скаргою, можу ствердити:

З Вашої сторони були порушення, та образа адміністрації у повідомленнях.
Ви писали повідомлення 1 раз подібного характеру, отримали блокування, згодом йог оскаржили на менший термін.

Через декілька днів Ви повторно порушили повідомленням подібного характеру, за що вже отримували покарання раніше.
Тому на жаль, я змушений відмовити в оскарженні.

Стосовно спілкування Головної адміністрації з іншими адміністраторами - не забороняється, а навпаки - вітається.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі