Відмовлено Олег Галицький | Ведення законів без наявності президента на сервері | Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколай Мілано

Випив - за адмінку не сідай
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
52
Реакції
13
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Ніколай Мілано
  3. Суть скарги: В цій скарзі (посилання) вже все і так розписано, але хочу доповнити про те що данний адміністратор вводить новий закон ( саме не правило, а закон ) навіть без наявності діючого президента на сервері. Прошу приняти міри та видалити цю маячню з форуму.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Закон
  5. Дата походження: 02.05.2024

Едвард Кейт

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Ніколай Мілано
  3. Суть скарги: В цій скарзі (посилання) вже все і так розписано, але хочу доповнити про те що данний адміністратор вводить новий закон ( саме не правило, а закон ) навіть без наявності діючого президента на сервері. Прошу приняти міри та видалити цю маячню з форуму.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Закон
  5. Дата походження: 02.05.2024
Довожу до вашого відому що Призедента на західній Україні немає уже понад 2 тиждні і більше. Відкриті заявки на пост президента бажаючих немає. За цей час казна просідає, тому адміністрація має право приймати закони для підтримки рівня казни, для того щоб нам з вами видавали PayDay, так як наразі на всіх серверах проходить акція х2 з казни грошей в два рази більше уходить. Тому адміністрація маж підтримати економіку серверу.

Едвард Кейт

Гість
Так можливо закон і не дуже приємний, але я думаю коли в казні закінчаться гроші і нам перестануть давати PeyDay буде неприємніше, чи не так?

Ніколай Мілано

Випив - за адмінку не сідай
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
52
Реакції
13
Бали
13
Так можливо закон і не дуже приємний, але я думаю коли в казні закінчаться гроші і нам перестануть давати PeyDay буде неприємніше, чи не так?
Я не отримаю пейдей, Додстатній аргумент? + Гроші в казну капають з кожного переказу, зняття, або іншої дії в монобанку що достатньо покриває потребність в поповнені казни, не говорячи про інщі способи її поповнення які теж вносять достатьно грошей.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На час доки відсутній лідер, адміністрація залишає за собою право вносити зміни у закони, займати місце лідера та приймати відповідні рішення та укази.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі