Розглянуто Олег Галицький,Вікторія Коваленко,Андрій Горбань [Для Сергія Коваленка,Владислава Савочкіна,Григорія Густіліна НЕ НИЖЧЕ]|| Некомпетентність,Блат.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
281
Реакції
434
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький,Вікторія Коваленко,Андрій Горбань.
  2. Особистий нікнейм: Стагніслав Коломойський
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановне керівництво проекту!
    Після приходу нового ГА: О.Галицького гравці 02 серверу почали страждати від блату та жахливого ставлення до гравців.Почнемо з Олега Галицького:

Особа дуже перевищує повноваження користуючись своєю посадою,деяким адміністраторам просто так видав чорний список просто так. Також не зрозуміло для чого Олег Галицький дуже блатить своїх адмінів ось приклад я та Ярослав Новік написали скарги прошу зрівняти відповіді скарга Я.Новіка-тут та моя скарга-тут,що бачите ви? А я вам відповім ви бачите дві однакові відповіді на зовсім різні скарги,в мене питання чи п.Галицький взагалі перед тим як схвалювати читає скарги? Також п.Галицький розглядає скарги які пишуться для Спец.Адміністратора та Керівника,що не є нормою.
    Плавно перейдімо до В.Коваленко:
    Дана особа просто прикриває адміністрацію різними вигаданими причинами наприклад-тут,так тут є причини,але вони не підходять до людини яка подала скаргу,ви запитаєте чому? А я вам відпповім бо перекинувши Ярослава Новіка в діскорд ні п.Вікторія,ні п.Горбань не змогли аргументувати жодну причину. Другий випадок я подав скаргу на А.Горбаня,що він розглядає скарги які розгляди не підлягають,цитую слова п.Вікторії ''Адміністратор може сам вибрати, чи перевіряти скаргу, якщо відеодокази розміщенні через Imgur, якщо там гарна якість, та добре вдно всю ситуацію, він може її розглянути'' але в тих самих правилах подання чітко прописав п.Керівник Владислав Савочкін-Відеодоказ має обов'язково бути розміщений на відеохостингу YouTube,наголошую на слові ОБОВ'ЯЗКОВО,то якщо по словам пані Коваленко адміністратор як хоче так і робить,навіщо ви пане Владислав взагалі писали ті правила подання скарги,якщо адміністратор як хоче так і розглядає? Керівництво 02 серверу дуже нехтує правилами.
    І останій наш адміністратор ГС Держ А.Горбань:
    Перше,що мене здивувало відхиленя в лідерсті особі без вагомої на те причини-тут,в мене до вас питання п.Савочкін,п.Коваленко та п.Густілін, яке ГС Держ має право відхиляти скарги просто так. Ситуація друга вчора мене ставлять на Заступника УЗ,після чого п.Горбань робить мені обзвон,ройшовши його п.Горбань каже,що я не проходжу.Питання навіщо взагалі мені робити обзвон до якого я готувався аби успішно його пройти,навіщо взагалі цей весь цирк? Шановне керівництво придставте ситуацію,що ви готувалися,хвиювалися а п.Горбань розважається було б приємно вам? Також слово ''плакса'' я не важаю грубою образою,щоб не допускати до певної посади.Я дуже знаю багато випадків де особи від емоцій могли когось якось назвати,але їх пробачали і вони займали якісь посади. Третя ситуація сьогодні п.Горбань розглянув скаргу допустивши дуже багато помилок та видав людині покарання зовсім не те,на яке вона заслуговує. Тут на п.Андрія приходить скарга-тут,і він побачивши швидко все змінює,аби не отримати покарання від керівництва,і навіть не вибачився перед гравцем,але розглянувши він все одно допустив помилку,п.Коваленко,п.Савочкін,п.Густілін покажіть будь ласка де в цьому випадку гравець''Тимур Мацюк'' зробив PG-ось скарга.Чи можливо пан Горбань навіть не знає що означає даний RP термін.
    Четверте нещодавно п.Горбань зняв полковника ЗСУ О.Хубчика,за те що той прийняв особу яку звільнило за варн та відновив на 5 звання,але п.Хубчик має Bad Cop і він має повне право підвищувати особу до 5 звання без виконанння завдань системи підвищення. Також сидівши сьогодні в діскорді з одним із граців той мені розповідає як Андрій Горбань каже,що його поставили на посаду ГС Держ о блату,відеофіксація є,але через імгур та ютуб не завантажується,якщо буде треба при розмові з вами шановне керівництво ми покажемо вам фрапс. Також якщо буде треба я готовий аби ви п.Савочкін,п.Коваленко або п.Густлін зайшли в діскорд та ми з вами обговорили всі ці ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у 3 пункті є всі наявні докази
  5. Дата походження: 02.04.2023

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:
Почнемо з Олега Галицького, щодо його призначення та переведення на посаду Головного Адміністратора 02 серверу ми вже надавали відповідь неодноразово. Жодних проявів та натяків на блат, від даного адміністратора помічено не було. Вам надали саме таку відповідь, оскільки, отримали запис Вашого діалогу з Ярославом Новіком, якому була надана однакова відповідь з Вами. Після того що Ви казали під час діалогу, а саме образи та неадекватні висловлювання в сторону Головної Адміністрації - Вас було знято з посади Заступника Лідера УкрЗалізниці.

Третя особа про яку Ви кажете Ярослав Новік, як мені передали неодноразово був помічений у спробі зливу лідерів/адмін складу. Телефонував Головному Адміністратору іншого сервера та неадекватно себе поводив під час розмови. До того ж приймав участь у діалозі про який було згадано вище, де так само принижували та використовував неадекватні висловлювання в сторону ГА 02 серверу. Ситуація щодо скарг, якщо адміністратор в змозі розглянути скаргу, яка розміщена не на ютубі - він має право це зробити.

Останнє щодо ГС Державних Організацій Андрія Горбаня. Чому відмовили у посаді лідера відповідь була надана вище. Ми переглянули відеозапис з обзвону кандидатів на посаду ГС Державних Організацій 02 серверу і помітили, що під час обзвону в каналі перебували ГА/ЗГА інших серверів. Тому блату не було зафіксовано. Кожний адміністратор має право зробити помилку під час видачі покарання. Тому скарга була перерозглянута, ми передамо адміністрації щодо дій в наступних таких випадках. Покарання PG було видано вірно, оскільки, коли гравця били він просто стояв, хоча повинен був хоча б спробувати втекти.
Щодо Полковника ЗСУ, у кожного Bad Gov|Cop повинні бути відеодокази за цим правилом:
12. Лідер та заступник зобов'язаний зберігати відеофіксацію домовленості з гравцями про підвищення в ігровому світі протягом 3-х днів. | Зняття з посади та BAN строком від 3 до 7 днів
Примітка:Знімок з екрана або фото дії не являються відеодоказом
Оскільки, у Полковника ЗСУ їх не було - його було знято з посади.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі