Розглянуто Олег Галицький ГА 02 / Не компетентність або Блат (Розгляд виключно Керівнка проекту або Спец. адміністрації)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віто Корлеоне

Активний
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
86
Реакції
103
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Віто Корлеоне
  3. Суть скарги:

Вітаю шановне вище керівництво. На другому сервері давно процвітає блат та не компетентніть адміністрації, в першу чергу це адміністрація Неоф. організацій. Але зараз саме про ГА Олега Галицького, який всіх прикриває. По статистиці майже ві скагри на адмінів неоф закриті на користь самих адмінів. Невже все так ідеально? Тому на прикладі моєї СКАРГИ хотів показати як халатно до своєї роботи відноситься адміністрація. Декілька зауважень;

1. Чому не розглянуто як ДМ, де очевидно дм, а не дм кар. ФОТО ВІДЕО
    2. Було повністю проігноровано прохання перевірити на чіти, натомість пан Олег висловив свої припущення, що міг відбутись розсинхрон ФОТО ,
    так, саме припущення. Але я звернувся за перевіркою, бо мої припущення були іншими. (До речі в судну ніч стільки було розсинхрону, але чомусь зі сторони кланів, виключно. Співпадіння?) На скільки я розумію що людина має бути заблокована до виясненя, але натомість отримує "припущення"
    3. Про ПГ, за яке мене відкинули. Чи по РП це, коли я наношу урону гравцю 1800, а він не рухається, навіть не робить постріли у відповідь та не ховається (помоєму це також ПГ). Про те коли я почав бігти на нього, то маю ПГ лише зі своєї сторони. До речі я попередив у першій скарзі
    ТУТ що ПГ не було, це була вимушена міра, що б перевірити у чому справа, можливо він вже метрвий та мені просто не вірно відображає анімацію. Такі випадки подібні були вже. Але натомість людина почата стріляти. "Відсинхронило" а моменті, як то кажуть!

Висновки;
    Я чесний працівник НПУ К Прекрасної країни Ukraine GTA, не беру хабарів, навіть не знаю яка у мене зарплата, бо мене це не цікавить. Я зацікавлюю гравців, захищаю закон на сервері 02, бо я за справедливість, згідно моєї біографії. Натомість мені постійно заважають не понятні особи, типу Тайлер Хелл, оце прям типу класика жанру, за день в мене десятки таких випадків, де я відходжу від правил, та ДМлю. Бо по іншому ніяк, такі особи кожного дня заважають держ структурам працювати. Хіба це по РП? де ви бачили, що б сотнями розстрілювали людей у реальному життю? за просто так!! Чи у нас кланова війна між НПУ та кланами? Звісно ні, тому адміністрація має працювати, та відкидуавти порушників, які це роблять без причин, але натомість я бачу блат!
    Але є і позитивні моменти, коли ти починаєш з такими особами проводити РП, типу перевірку на алкоголь чи перевірку авто, їм це подобається, і їм стає цікаво грати, вони тепер твої друзі, та поважають тебе. Навіть допомагають в різних ситуаціах, наприклад виявити інших порушників.
    Ось це РП, коли людям цікаво. Та більшіть з них не винні що на сервері померло РП, навіть багато хто не знає що це таке. І на мою думку це вина ГА, та інших окремих осіб в лиці аміністрації.
    На жаль пан ГА, та більшість адмінів неоф - забили на РП, прикривають порушення, тим самим блатять, і тим самим відбивають іншим людям бажання грати.
    Будь ласка зверніть на це увагу, бо все менше та менше гравців стає на даному проекту, які хочуть розвивати його, бути лідерами. А все тому що присутна така халатність, блат та не повага один до одного.

П.С. Ще прошу розробити систему матеріальної відповідальності для адмінів. Вже не від однієї людини чую що видали не правомірне покарання,
    потім оскаржуєш, і вроді оскаржив, але пройшло два дні, і по сути ти вже відсиджуєш покарання, яке потім скасовують.. ось наприклад як я вчора зайшов на ГРП, але виявилось що мене посадили по моїй же скарзі.

1. Скарги будуть розглядатись швидше
    2. Рішення бутуть прийматись уважніше

4. Доказ тут
    5. 29,05,24

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!

Переношу у відповідний розділ!

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю, шановний гравець!
Ознайомившись зі скаргою та доказами можу сказати наступне:

Погоджуюсь з думкою адміністратора, з вашої сторони було зафіксовано PG, а саме момент коли по вам стріляють і ви відкрито біжите на пулі, які летять у вас.

Перейдемо до DM Car покарання гравцю було видано за те, що він стріляв по машині поліцейського евакуатора, а не по персонажу (згодом приціл навів на гравця).
На відео також було явно видно, що у гравця проблеми з інтернет з'єднанням під час нанесення шкоди гравець не ворушився та не вмирав.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі