Розглянуто Олег Галицький | Грубе порушення правил Адміністрації | Виключно для керівника проекта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Іван Громов та гравці 02 серверу
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю, шановний Сергій Коваленко!

До вас звертається звичайний гравець,заступник лідера НПУ м.Києва Іван Громов, зі скаргою на головного адміністратора Олега Галицького.

Хочу повідомити про серйозне порушення правил адміністрації, яке було виявлено з його боку. Згідно з правилами, адміністраторам заборонено володіти будь-яким майном, перебуваючи на посаді адміністратора.

Приблизно 2–3 місяці тому відбулася розмова між гравцем Григорієм Голосіївським та Олегом Галицьким. Зміст розмови мені на жаль невідомий, але після цього Олег Галицький отримав котедж у місті Бориспіль від Григорія Голосіївського. На даний момент ця нерухомість все ще належить головному адміністратору, і цей факт я можу підтвердити записом, який був записанний мною особисто вчора.

Олег Галицький регулярно використовує цей котедж, адже кожного разу, коли він заходить у гру, з’являється саме там (Зі слів адміністрації, яка це бачила) Таким чином, я виключаю варіант, що він міг не знати про існування цього коттеджу.

Згідно з правилами проекту та правил про адміністрацію, навіть якщо котедж було вилучено у гравця або передано самостійно, він був зобов’язаний виставити його на аукціон протягом найближчого часу або не брати даний коттедж у свою власність. Але минуло вже 2–3 місяці, і жодних дій він не зробив. Це викликає підозри, щодо компетентності адміністратора.

Невже для нього існують особливі правила? Я не вважаю, що він є “Царем або Богом”, якому дозволено собі більше привелегій, ніж іншим адміністраторам чи звичайним гравцям, адже сами вони могли жити в тому котеджі.

Прохання перевірити всю мною сказану інформацію, а саме володіння даним котеджем з якого часу, накласти штрафні санкції на Олега Галицького, видати дисциплінарне покарання, а також провести бесіду стосовно знання правил адміністрації та загалом проекту. Дякую, очікую на вашу відповідь.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Кіно
  6. Дата походження: 26.11.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На сам перед, дякуємо, за вашу уважність щодо активності адміністрації на 02 сервері.
Ознайомлю вас детальніше щодо котеджу який перебував на мені, по вашим словам "Олег Галицький регулярно використовує цей котедж", я вдячний за ваше бажання слідкувати, але цей котедж перебував на мені протягом цього періоду із-за проблем які трапились з його мешканцями (системні), і для його вирішення час від часу потрібний був його власний, який, на жаль, не мав можливості підключитись до гри в відповідний момент, коли мали змогу обидві сторони, тому його було передано на моє ім'я.
Оскільки питання не було вирішено, він залишався далі у мене.
Цитуючи ваші слова "регулярно використовує цей котедж", дуже цікава інформація, адже, хто як не ви знаєте як адміністратор керує майном, який заспавнився в будинку.
Також доповнюючи кожен з адміністраторів може бути підселеним у будь-який з будинків і тим самим спавнитись в будинку, судячи за вашою логікою, вони також порушують правила та регулярно користуються котеджем, їх також потрібно карати?
Станом на зараз котедж надалі перебуває на адміністрації бо питання щодо жителів не є вирішеним так як ситуація неординарна.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі