Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
На сам перед, дякуємо, за вашу уважність щодо активності адміністрації на 02 сервері.
Ознайомлю вас детальніше щодо котеджу який перебував на мені, по вашим словам "Олег Галицький регулярно використовує цей котедж", я вдячний за ваше бажання слідкувати, але цей котедж перебував на мені протягом цього періоду із-за проблем які трапились з його мешканцями (системні), і для його вирішення час від часу потрібний був його власний, який, на жаль, не мав можливості підключитись до гри в відповідний момент, коли мали змогу обидві сторони, тому його було передано на моє ім'я.
Оскільки питання не було вирішено, він залишався далі у мене.
Цитуючи ваші слова "регулярно використовує цей котедж", дуже цікава інформація, адже, хто як не ви знаєте як адміністратор керує майном, який заспавнився в будинку.
Також доповнюючи кожен з адміністраторів може бути підселеним у будь-який з будинків і тим самим спавнитись в будинку, судячи за вашою логікою, вони також порушують правила та регулярно користуються котеджем, їх також потрібно карати?
Станом на зараз котедж надалі перебуває на адміністрації бо питання щодо жителів не є вирішеним так як ситуація неординарна.
[Розглянуто]