- Реєстрування
- 27 Гру 2023
- Дописи
- 1,246
- Реакції
- 2,396
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Едвард Кейт
- Суть скарги:
- Шановний Сергій Коваленко!
Я звертаюся до Вас зі скаргою на Головного Адміністратора Олега Галицького з приводу необ'єктивного ставлення до деяких адміністраторів, що, на мою думку, свідчить про наявність блату та упередженості. Зокрема, я хочу висловити своє обурення тим, що Олег не вжив належних заходів щодо накладення покарання на адміністратора Олександра Пулю, хоча для цього були всі підстави. А саме дана скарга, у якій пан Олег сказав що даний адміністратор отримає покарання.
У ситуації, коли від адміністратора очікують дотримання правил розгляду скарг і відповідного покарання у випадку їх порушення, несправедлива поблажливість до однієї особи підриває довіру до системи та ставить під сумнів принципи справедливості й об'єктивності в команді Адміністрації. Такі дії створюють відчуття нерівності та заохотити інших до порушень, що негативно впливає на все комюніті проєкту.
Прошу Вас, як Керівника проєкту, розглянути дану ситуацію та прийняти відповідні заходи, щоб запобігти подальшим проявам подібного ставлення. Сподіваюся на неупереджений розгляд питання та відновлення принципів рівності та справедливості.
Заздалегідь дякую за Вашу увагу та розуміння.
З повагою,
Едвард Кейт - Дата походження: 03.11.2024