Відмовлено Олег Галицький / Непавильна відповідь на скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Маккалістер

Західна Україна
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
94
Реакції
21
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Ігор Шевченко
  3. Суть скарги: Доброго вечора! Не погоджуюсь з рішенням адміністратора через те, що: по-перше на офіційному сайті СБУ Д немає інформації про територіальні обмеження ГУ. По-друге на відео чітко чутно, що озброєна особа підійшла і без попередження почала зачитувати відлік. По-третє слова адміністатора "але ви далі на ній перебували" я не розчув прозьби покинути територію і почав повторно задавати запитання, щоб вона повторила фразу це чутно на відео доказах.
  4. По-четверте згідно статті 19 Конституції Західної України - громадянам України забеспечується недоторканість особи. У разі вчинення злочину або висунення звинувачень.
  5. По п'яте слова адміністатора "тому працівниця відкрила по Вас вогонь тим самим вчинила правильно, бо захищала ГУ." дії співробітника на мою думку були не обгрунтовані тому, що зі свого боку я не представляв ніякої загрози співробітнику і самому головному управлінню.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга під питанням відео
  7. Дата походження: 27.07.23.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, кажучи відверто Ви прийшли до ГУ СБУ провокувати їх, після чого як пані не піддалась провокації Ви сказали що вона некомпетента. Тобто по вашій логіці вона повинна була Вас покарати за те що Ви там знаходитесь. Після чого співробітниця СБУ дала вам попередження та 10 секунд, які Ви проігнорували. Через те що вас було більше двух осіб, співробітниця примінила зброю, тому що затримати фізично вона вас не може. Також хочу замітити що ваш друг порушував правило "PowerGaming".

З вердиктом адміністратора згоден.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі