Відмовлено Олег Галицький / Не вірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Ланько

Старожила UKRAINE GTA
Блогер
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
207
Реакції
652
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький.
  2. Особистий нікнейм:Денис Ланько
  3. Суть скарги: Скарга було подана для ГА/ЗГА чому відповідь надав ГС Держ не зрозуміло .
    • (15-07 Запитую підстави затримання по ККУ,КПКУ людина не надає їх мені, вважаю що він не знає що це взагалі) - бед коп, має право підшити статті, що і було зроблено, тим самими коли він увімкнув боді камеру - було проведено зчитування інформації по обличчю і тим самим він встановив особу. Правилами проекта встановлено, що бед коп не може видавати розшук просто якщо забажає.
    • (16-40 Запитую чому я без адвоката на якій підставі затриманий знову і все що може цей недозаступник це вставити кляп бо він не може назвати їх) - якщо виперебуваєте в розшуку . Відповіді нормальної не отримав. Зважаючи на те що розшуку в мене не було, а виписав безпідставно заступник.
    • (19-57 Виписування розшуку без адвоката) - на даному відрізку працівники, навіть якщо б і викликали то адвокат би не допоміг, бо ви вже перебуваєте в розшуку. Навіть якщо людина в розшуку вона має право на адвоката, саме ця людина може виносити вердикт по людині ознайомившись з доказами, так виходить кожен працівник держ структури може видавати статті і казати вони у вас були вам не положено адвоката. Адвокат і потрібен для того щоб оскаржити людину або сказати,що вона дійсно порушила.
    • (23-21 Міранда проте, я не маю право на адвоката, проте законом України кожен громадянин має право на адвоката.) - відповідь надана вище . Ця відповідь взагалі убила. Взагалі основа Міранди - Маєто право зберігати мовчання. Один телефонний дзвінок та право на адвоката. БУДЬ-ЯКИЙ Громадянин має право на адвоката навіть якщо він скоїв правопорушення. Для того щоб пом'якшити покарання.
    • Те що заступник не надав адвоката і є перетягування рп в свою сторону, бо якщо б прибув адвокат то його бед-копа розкрили.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Саме ця скарга
  5. Дата походження: 09.12.2023

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Переглянувши Вашу скаргу втручання ГА та ЗГА не потрібно, адміністратор видав вердикт вірно
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі