- Реєстрування
- 19 Січ 2023
- Дописи
- 207
- Реакції
- 652
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора:Олег Галицький.
- Особистий нікнейм:Денис Ланько
- Суть скарги: Скарга було подана для ГА/ЗГА чому відповідь надав ГС Держ не зрозуміло .
- (15-07 Запитую підстави затримання по ККУ,КПКУ людина не надає їх мені, вважаю що він не знає що це взагалі) - бед коп, має право підшити статті, що і було зроблено, тим самими коли він увімкнув боді камеру - було проведено зчитування інформації по обличчю і тим самим він встановив особу. Правилами проекта встановлено, що бед коп не може видавати розшук просто якщо забажає.
- (16-40 Запитую чому я без адвоката на якій підставі затриманий знову і все що може цей недозаступник це вставити кляп бо він не може назвати їх) - якщо виперебуваєте в розшуку . Відповіді нормальної не отримав. Зважаючи на те що розшуку в мене не було, а виписав безпідставно заступник.
- (19-57 Виписування розшуку без адвоката) - на даному відрізку працівники, навіть якщо б і викликали то адвокат би не допоміг, бо ви вже перебуваєте в розшуку. Навіть якщо людина в розшуку вона має право на адвоката, саме ця людина може виносити вердикт по людині ознайомившись з доказами, так виходить кожен працівник держ структури може видавати статті і казати вони у вас були вам не положено адвоката. Адвокат і потрібен для того щоб оскаржити людину або сказати,що вона дійсно порушила.
- (23-21 Міранда проте, я не маю право на адвоката, проте законом України кожен громадянин має право на адвоката.) - відповідь надана вище . Ця відповідь взагалі убила. Взагалі основа Міранди - Маєто право зберігати мовчання. Один телефонний дзвінок та право на адвоката. БУДЬ-ЯКИЙ Громадянин має право на адвоката навіть якщо він скоїв правопорушення. Для того щоб пом'якшити покарання.
- Те що заступник не надав адвоката і є перетягування рп в свою сторону, бо якщо б прибув адвокат то його бед-копа розкрили.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Саме ця скарга
- Дата походження: 09.12.2023