Відмовлено Олег Галицький/Не згідний із покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
39
Реакції
7
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм:Вовчик Ксьонз
  3. Суть скарги:За шо я був заблокований на 60 днів?прошу показати мені той момент де я кривдив родичів та погрожував...покарання було видане на видумані історії гравця Кіруся Кемпер прошу замітити що на форімі немає на мене жодної скарги від тої самої подруги Мія Принцесска. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-або-ЗГА.200816/ .Підозра на блат так як гравці Кіруся Кемпер та Онлік Мільфар були завчасно попередженні та продали свої будинки та квартири своїм друзям прохання перевірити гравця під ніком Джоні Кемпер так як не раз було помічено що з даного акаунта грає та сама Кіруся Кемпер,а також прошу замітити про зговір 4 гравців проти одгого тому що в гравця Кіруся Кемпер настільки завищена самооцінка що дл неї ДМ це катастрофа.Також потрібно перевірити ті самі скріншоти із діскорда є підозра на обман адміністрації...любий може на фотошопі змінити нік нейм та саме повідомлення.Завуляованих образах і натяку не було на кривду батьків я просто відповідав їм на їхні же образи....Прошу переглянути скаргу та зменшити покарання.
    Знімок екрана 2024-08-17 163824.jpg
    Оскаоження покарань
  4. Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14 Не згідний тому що було спровоковано я відповідав образою на образу.
    Образа/кривда родичів (батьків) - /pban 7-14 х2 Не згідний тому що із моєї стороги не було і натяку на образу родичів чи батьків
    DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn х4 Не згідний так як це було спровоковано 4 гравцями проти 1
    RK - /jail 60 наступний раз /warn х2 Не згідний тому що вони мене вбивали під лікарнею де я після смерті і появлявся системою.
    RVK - /jail 60 наступний раз /warn Не згідний томк що вони мене вбивали під лікарнею де я після смерті і появлявся системою.
    Провокація гравця - /jail 30-90 В дані ситуації я просто захищався а не провокував
    Приниження гідності людини - /pmute 180 або /pban 1-5 Не згідний нікого я не принижував.
    Погрози - /pban 1-31 Не згідний нікому я не погрожував.
    Розмова в ноці - /pmute 30
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

6. Дата походження:17.08.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,026
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Перейдемо до слів "де я кривдив родичів та погрожував...покарання було видане на видумані історії гравця", переглядаючи відео доказ у ньому присутні завуальовані образи радних, на початку відео це добре чути.
Стосовно попередження гравців і тд - адміністрація не здійснювала подібних дій, і гравці отримали покарання в один день, усі, та одночасно.
Про так званий "зговір 4 друзів" - ніхто на UKRAINE GTA не забороняє бути друзями і все що подібне до цього.
Стосовно скріншотів - інформації достатньо для видачі покарання гравцю.
Стосовно відповіді гравцям таким же ж як і вам - це не звільняє від відповідальності і тому покарання ви також отримали.
Перейдемо до покарань:
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14 Не згідний тому що було спровоковано я відповідав образою на образу.
Покарання видаються усім хто порушив.
Образа/кривда родичів (батьків) - /pban 7-14 х2 Не згідний тому що із моєї стороги не було і натяку на образу родичів чи батьків
Відповідь було надано вище, чому було видано таке покарання.
DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn х4 Не згідний так як це було спровоковано 4 гравцями проти 1
RK - /jail 60 наступний раз /warn х2 Не згідний тому що вони мене вбивали під лікарнею де я після смерті і появлявся системою.
RVK - /jail 60 наступний раз /warn Не згідний томк що вони мене вбивали під лікарнею де я після смерті і появлявся системою.
Навіть, якщо і відбулась провокація - гравець який відповів в зеленій зоні також отримує покарання, стосовно "появи" і тд. - ви могли залишитись в інтер'єрі і не порушити це правило.
Провокація гравця - /jail 30-90 В дані ситуації я просто захищався а не провокував
З вашої сторони були провокації.
Приниження гідності людини - /pmute 180 або /pban 1-5 Не згідний нікого я не принижував.
Приниження були словесними з вашої сторони.
Погрози - /pban 1-31 Не згідний нікому я не погрожував.
Погрози були у приватних повідомленнях наданих мені.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі