Відмовлено Олег Галицький / Оскарження бану ( багоюз )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги:
    У нас був напад на ДКВС, і коли я вийшов на вулицю, мене вбили, та я опинився в тюрьмі.

Я хотів стати АФК, але мене діставав один хлопець з камери, і я спочатку став в куток, а потім згадав, що можна залізти на другий поверх ліжка, і там стати спокійно АФК, але коли я заскакував на койку, мене просто перекинуло під текстури.

Коли я бігав під текстурами, я шукав адміністратора на ДКВС, тому що їх там було 3 штуки (Олег Галицький, Слава Марик та Юрій Бабій), але поки я бігав під текстурами, я провалився в бездну і почав летіти.

Я викликав адміністратора, так як думав що мене просто телепортують назад у камеру, але мене телепортнули на вокзал, де Олег Галицький видав мені бан на 2 дні, за багоюз ( про який я ніколи не знав )

І після невдалих спроб зв'язатись з адміністратором (Олег Галицький), я вирішив написати оскарження.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): сюди
  5. Дата походження: 27.07.2024

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
Наголошую:
Мені видали бан, за багоюз, про який я не знав, і це навіть без спроб якось попередити та сказати що це багоюз.

Який від мене багоюз?

Багоюз - це використання недопрацьовок гри, у своїх цілях, але наголошу, у мене лишився термін, в любому випадку мені потрібно повернутись на ДКВС, залізти на територію, і це все притому, що мене можуть вбити, і я опинюсь у ДКВС.

Про який багоюз у свою користь йде мова?

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ви вийшли за текстури за допомогою стрибків на ліжко, це вважається багоюзом тому ви отримали покарання коли вийшли за межі текстур.
Стосовно того що ви шукали адміністратора - не потрібно їх шукати ви можете скористатись /report для отримання допомоги.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі