Відмовлено Олег Галицький/Оскарження вилученого бізнесу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem_Fedushin

Новий гравець
Реєстрування
25 Кві 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Олег_Галицький
  2. Особистий нікнейм: Артем_Федишин
  3. Суть скарги: Я Артем Федишин являвся власником продуктового мазинчику номер 5 у звязку з https://docs.google.com/document/d/1ee43jIK8ndixmRiwvJkZrQvO6WT9pXaiZLMFRtClN4Q/edit?tab=t.0 та https://docs.google.com/document/d/1mlHleOsZ8b33aRO-HIwLtxc3joRGvwM6eutiyElK57Y/edit?tab=t.0 - цими документами у мене забрали бізнес. Я граю на 02 сервері з кінця вересня 2024 року, коли я купляв даний бізнес я власника перепитувався чи потрібно заїстровувати бізнес кудась. Власник бізнесу мене затвердив, що бізнес не потрібно зареєстровувати нікуда. Такаж за цей термін з моменту купівлі бізнесу 28.03.2025 мене ніхто не попереджав ні в діскорді ні в грі що потрібно сплачувати якісь податки та зареєстровувати бізнес на форумі. Через ці фактори мене ввели в оману і я незнав що потрібно сплачувати податки та зареєстровувати бізнес. З цих основних факторів мене додатково ще й не попередили про Суд який відбувся 24.04.2025. Гроші я заробляв досить тривалий термін. Тому хотів би вас попросити віддати мені мій бізнес.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 26.04.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Стосовно вашого повідомлення щодо "Я граю на 02 сервері з кінця вересня 2024 року, коли я купляв даний бізнес я власника перепитувався чи потрібно заїстровувати бізнес кудась. Власник бізнесу мене затвердив, що бізнес не потрібно зареєстровувати нікуда." - на жаль думки попереднього власника не беруться до уваги оскільки ви є потенційним власником даного бізнесу та несете повну відповідальність за усі дії які відбуваються з ним.

Стосовно повідомлення "Такаж за цей термін з моменту купівлі бізнесу 28.03.2025 мене ніхто не попереджав ні в діскорді ні в грі що потрібно сплачувати якісь податки та зареєстровувати бізнес на форумі. Через ці фактори мене ввели в оману і я незнав що потрібно сплачувати податки та зареєстровувати бізнес. З цих основних факторів мене додатково ще й не попередили про Суд який відбувся 24.04.2025. Гроші я заробляв досить тривалий термін." - повідомлення згідно з чинним законодавством (можете ознайомитись тут - клік) відбувається через соц.мережу "Discord".
Запрошення до суду вам не було надано оскільки зворотного контакту ви не надавали, бо не зареєстрували ваш бізнес, працівники СБУ не змогли здійснити пошук вас у межах країни, ваші інтереси під час судового засідання захищав державний адвокат.

Ви можете подати апеляцію до суду - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі