Юрій Монтано
Полковник ЗСУ | Південна Україна
- Реєстрування
- 24 Гру 2024
- Дописи
- 237
- Реакції
- 300
- Бали
- 108
1. Ваш нікнейм: Юрій Монтано
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
Вітаю. Піднімаю це питання та прошу розглянути моє оскарження.
Після зняття з КА (06.11.2025) я не припинив гру, а перейшов на 05 сервер, який з часом став для мене рідним. За цей період я відстояв 1 термін заступника СБУ, майже 4 терміни заступника ДСНС, майже 4 терміни заступника лідера ЗСУ та 2 терміни лідера ЗСУ.
За час після зняття я активно брав участь у розвитку держструктур: проводив як масштабні, так і звичайні ГРП, пропонував ідеї, допомагав новачкам та займався навчанням складу і не тільки. Я розумію, що це не перекреслює минулого, але для мене це був спосіб показати, що я змінив свій підхід.
1 термін заступника СБУ:
Перша частина моєї історії на 05 сервері, ознайомлення та вхід в колію 05 серверу.
4 терміни заступника ДСНС:
Я повністю втягнувся в роботу, активно займався фракцією, допомогав в її піднятті, допомагав складу, проводив ГРП та слідкував за порядком.
4 терміни заступника ЗСУ:
Тут я вже показав більш впевнену роботу, приймав участь у розвитку фракції, допомагав лідеру та складу. Підняв мертвий підрозділ до рівня топ 1.
2 терміни Лідера ЗСУ:
Взяття організацію під свій контроль, проведення масштабних ГРП разом з Головною Адміністрацією, розвиток та вклад, введення поліпшень.
(Окремо як додаток прикріпляю в лс Керівнику пропозицію щодо держ.структур, які на розгляді у Старшої та Головної Адміністрації 05)
Я повністю визнаю свої помилки та щиро шкодую за ситуацію, яка до цього призвела. Розумію, що тоді допустив серйозний проступок і не виправдовую себе. З того моменту я зробив висновки і намагався довести це не словами, а діями -> стабільною роботою, звітами та результатом на кожній займаній посаді.
Прошу врахувати весь мій шлях після покарання та дати можливість довести, що висновки дійсно зроблені та надати мені ще один шанс проявити себе на посаді адміністратора.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 06.11.2025
Вкладення
Останнє редагування: