Відмовлено Олег Галицький | Повторний розгляд ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

Найтемніша ніч закінчується світанком.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,247
Реакції
1,486
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Максим Герас
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Вітаю.

Подаю скаргу на відповідь, яку я отримав після розгляду свого оскарження.

У відповіді мені написали лише: «В оскарженні відмовлено, ми не готові надати вам доступ до будь-якої інформації через ваші дії».

Чесно кажучи, я не зрозумів такої відповіді. Я написав велике оскарження, детально описав ситуацію, поставив конкретні питання, але у відповідь отримав лише одну загальну фразу без будь-яких пояснень. Складається враження, що мої аргументи навіть не були розглянуті.

Також хочу звернути увагу ще на один момент. Мені не потрібен якийсь особливий доступ до конфіденційної інформації. Складається враження, що проблема не в доступі, а просто в самому факті наявності ЧСА. При цьому я працював хелпером на GTA 5 близько 50 днів, мав доступ до інформації, яка була необхідна для виконання моїх обов'язків, і за весь цей час не було жодного випадку, щоб я щось злив.

Також мені незрозуміло, чому людям, які використовували чити та завдали проєкту значно більшої шкоди, дають можливість оскаржити покарання і повернутися, а мені навіть не дають шансу на перегляд. Я не кажу, що їх не потрібно розбанювати, але чому вони отримують другий шанс, а я — ні? Минуло вже майже два роки, за цей час я не допустив жодних подібних порушень, але мені просто відповідають, що «не готові надати доступ до будь-якої інформації», хоча жодного витоку інформації з мого боку ніколи не було.

Прошу ще раз об'єктивно переглянути мою ситуацію або хоча б надати нормальне пояснення, чому в моєму випадку немає навіть можливості на перегляд рішення, тоді як в інших випадках така можливість є. Мені важливо зрозуміти логіку цього рішення, а не просто отримувати однакову коротку відповідь щоразу.

4. Доказ отриманого покарання (скринш
от/відео): -
5. Дата порушення: 28.07.2024

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
497
Реакції
224
Бали
103
Вітаю
Керівництво надало Вам відповідь.
Рішення щодо перебування у ЧСА залишається без змін.
Підставою для цього стала сукупність факторів, зокрема Ваш стиль комунікації, несприятливий для роботи в колективі. З огляду на це ми не бачимо підстав для перегляду прийнятого рішення.
Подальші звернення з цього питання не змінять прийнятого рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі