Розглянуто Олег Галицький | Підозра на блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: ...
  2. Особистий нікнейм:Віталій Йосип
  3. Суть скарги:

Важливо: Розгляд виключно від керівника проекта, так як є прямі порушення від Головного Адміністратора. Згідно правил перевірки скарг, Головний адміністратор не має право закривати скаргу на себе, якщо в ній прикріплені докази на його порушення.
    Адміністрація заявила, що отримала докази того, що під час демонстрації екрана я налаштовував макроси, хоча на запитання ЗГА я відповів, що не знаю, що це таке.
    Мені цікаво чому ви намагаєтеся вивести мене з рівноваги як гравця? Я не бачу жодних реальних доказів того, що я користувався макросами. більш того я сам для себе знаю що я не використовував. Ви кажете, що я їх налаштовував тоді де ці докази? Я знаю, що таких доказів просто не існує.

Поясню. Під час однієї з перевірок, коли мене вже колись перевіряли, Зга зайшов в налаштування миші та побачила вкладку «макроси». І саме на це робився акцент у подальших особистих повідомленнях. Але якщо підходити чесно, то тоді довелося б заблокувати 90% гравців, бо зараз майже всі сучасні миші мають вкладку з макросами. Чи використовував я їх? Ні. Чи знаю я, як їх налаштовувати? Ні.
    Після першого повідомлення від Зга ("А как долго будешь макросами пользоваться ?")мені стало цікаво за що мене звинувачують та я повністью розібрався у темі, на це витратив 2 хвилини свого часу за допомогою чат-GPT, мені цікаво чому ви не можете виділити 2 хвилини та зрозуміти/дізнатись як працюють макроси. І в мене виникає логічне питання: як, наприклад, автоклікер (макроси) може допомогти зловити гараж?

Ми всі знаємо, як "блат" може впливати на рішення адміністрації . Приклад RageFamQ: були скарги, де на 100% було видно, що вони користувалися читами, але відповідь була – «демка в демку». Це смішно. Коли вже стало неможливо приховати факт використання читів, їх нарешті заблокували. Але що сталося далі? Я почав їздити на їхній котедж, який мав слетіти, проте цього не сталося – його просто передали на новий акаунт тих самих читерів.

Щоб гравці впевнелись як керівництво вміє блатити, надайте докази де видно як я ловлю з макросами, де чітко буде видно мій юзер та діскорд айді. Коли ви їх не зможете надати, інші гравці зрозуміють що таке блат, та коли можна грати чесно та тебе заблокують без доказів, Зга також казав що я допомагаю налаштовувати іншим гравцям макроси - надайте докази. Мені цікаво звідки ви берете двійні стандарти коли читерів відкрито блатили на 06, а чесних гравців блокують нізащо це вже відкритий блат, ви особисто розумієте про що я, не треба нікого боятися.

Чи повинен ЗГА так спілкуватися з гравцями? Як би ви самі повелися на моєму місці? Не можна закривати очі на відвертий "блат". Інколи краще чесно написати правду, ніж прикривати порушників.

Тож де докази, що я справді користувався макросами? Немає жодного прямого підтвердження. Я прошу не ігнорувати цей факт і визнати, що блокування без доказів це несправедливо. Потрібно своєчасно визнавати свої помилки й перестати покривати "своїх". Приклад тому ситуація на 06.

Надайте розьяснення чому RageFamQ блатили пів року які відкрито грали з чітами передавали майно на їх нові аккаунти а гравці які нічого не порушували ви блокуєте, надайте докази щоб спільнота UkraineGTA побачила що ви працюєте прозоро - я особисто для себе розумію та багато гравців з 06 як ви можете працювати, та до чого може довести блат.

Ми, гравці проєкту UkraineGTA підприємця Григорія Густіліна, вважаємо, що не заслуговуємо на подібне ставлення з боку адміністрації. Ми очікуємо чесного та справедливого ставлення до кожного учасника спільноти, прозорості прийняття рішень та дотримання внутрішніх правил проєкту

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище
  5. Дата походження: 08.08.2025

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Вітаю. Також хочу додати, що після приходу Олега Галицького, як на посаду керівника, то багато чого зазнало змін, а саме 1.Багато адміністрації, так і вищої і старшої просто познімались. 2. Спостерігаються багато блату, неуважності адміністраії, ігнорування, тощо, це можна замітити на всіх серверах. 3.Нема активності на посадах. Прошу це все взяти до уваги!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,040
Бали
253
Вітаю!

ГА та ЗГА мають право розглядати скарги у межах своєї компетенції, оскільки саме вони є прямими керівниками сервера та відповідають за контроль та життєдіяльність сервера.

Вам вже була надана відповідь у попередній скарзі.
Адміністрацією було зафіксовано відеодоказ вашого налаштування макросів перед зльотом, а також інші підтвердження, зокрема факти вашої ловлі на інших серверах, переглянуто фрапси тощо.
На основі цих доказів вам було перевидано блокування строком на 10 днів. Після його завершення ви зможете продовжити гру чесно.
Адміністрація діє виключно в межах правил та на підставі наявних доказів. Рішення було прийняте обґрунтовано та остаточно.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі